Femke stopt bij Albert Heijn voor sugar dating

22 jarige Femke uit Leiden verdient meer geld met het hebben van 2 “SugarDaddies” dan met het hebben van een studentenbaan. Samen met vele anderen dames is ze begonnen aan de trend genaamd Sugar dating.

HET IS NIET ALLEEN HET GELD

Femke die in het dagelijkse leven geneeskunde studeert aan de universiteit van Leiden heeft nog nooit het type relatie gehad die ze nu heeft. Volgens zichzelf is ze een doodnormaal meisje uit Leiderdorp,die is opgegroeid in een normale familie. Het was nooit haar plan om ondersteund te worden door Sugar dating maar toen een vriendin haar aanraadde om de baan bij Albert Heijn op te zeggen en een Sugar daddy te vinden, was ze benieuwd.

“Ik had nooit verwacht dat er zo veel goed uitziende mannen op de site zouden staan! Ik dacht dat er alleen oude, onaantrekkelijke mannen zouden zijn die alleen zo een meisje konden krijgen. Maar ik was positief verast!

“Femke vond 2 mannen op de site, 1 die ze maandelijks ziet als hij voor zaken naar Den Haag gaat, van Den Haag is het maar 10 minuten naar Leiden. En de ander ziet ze vaker.

“Ik dacht dat ik geen gevoelens zou krijgen voor iemand, maar ik moet toegeven dat ik het nu erg opwindend vindt als ik een van de mannen ga ontmoeten. Het is natuurlijk een bonus dat hij me helpt met de huur, maar het is niet meer het belangrijkste.”

STOPT MET SUGAR DATING

Zodra Femke klaar is met studeren of een vriendje krijgt stopt ze met Sugar dating, tot dan is er geen reden om de goede connecties op te geven.

“Ik leef een uiterst spannend leven, en beleef een hoop avonturen, die ik anders nooit mee zou maken. Ik ben bijvoorbeeld net uitgenodigt om mee te gaan op een trip naar New York. Dit had ik nooit mee kunnen maken als ik niet zo open minded zou zijn.”

Dit kan ook jouw verhaal worden.Ben je die saaie studentenbaan zat die nauwelijks de huur betaalt? Heb je het gevoel dat jij luxe en avonturen mist? Als je 1 van deze vragen met ja kan beantwoorden dan is Sugardaters®

waarschijnlijk iets voor jou. Meld je vandaag aan en verander je leven!