Vrouwen zoeken een “Fifty Shades of Grey” relatie op Sugardaters®

Mr Grey

 

Fifty Shades of Grey is een wereldweid success en deze week gaat de verfilming van het boek in premiere. De zeer a-typische relatie tussen Cristian Grey en Anastasia Steele heeft de ogen geopend van iedereen in onze samenleving voor een  relatie, anders dan die we gewend zijn. Vele fans van Fifty Shades of Grey zijn verbaasd dat een site als www.sugardaters.nl bestaat, en zulke relaties mogelijk maakt.

In verschillende manieren, kun je beargumenteren dat een relatie , zoals beschreven in Fifty Shades of Grey, in feite een “sugardaddy/sugarbabe” relatie is. Een relatie tussen een Sugardaddy en een Sugarbabe is gebaseerd op vertrouwen, zelfzekerheid, passie, macht, en verwenning. Er is een wederzeids respect tussen beide partijen.

Tussen “Sugardaters” heerst een duidelijke afspraak wat van ieder wordt verwacht en wat ieder bijdraagt aan de relatie, net als in de relatie tussen Anastasia en Grey. Deze overeenkomst zorgt ervoor dat aan ieders verwachtingen wordt voldaan. In Fifty Shades of Grey wordt van Grey verwacht dat hij Anastasia financieel onderhoudt en voor haar zorgt. Hij verwent haar met presentjes zoals een telefoon, laptop en zelfs een auto.

Een toenemend aantal vrouwelijke gebruikers is op zoek naar een gelijksoortige relatie op Sugardaters waar geld, macht, liefde en passie centraal staat. Een relatie waar de man succesvol is, rijk, dominant en ietwat intimiderend en de vrouw jong en aantrekkelijk.

In de huidige samenleving, waar de focus ligt op gelijke rechten tussen man en vrouw, kan het een opluchting zijn om een niet tradtionele relatie te hebben met traditionele mannelijke en vrouwelijke rollen, waar de man voornamelijk de controle heeft. Een relatie waar de man leiding geeft en de vrouw verzorgt, en de vrouw hem volgt en aan zijn verantwoordelijkheden herinnert.

Vrouwen zijn op zoek naar hun eigen Fifty Shades of Grey sprookje en zijn op zoek naar Mr Grey, die hun kan verleiden. Ze zoeken een “gentleman” die hun leven “zoeter” kan maken met complimentjes, presentjes en levens ervaringen. Sugardaters.nl is de juiste plek om op zoek te gaan naar je eigen “Mr Grey” want het staat vol met charmante, aantrekkelijke en succesvolle mannen.