Gentleman beoordeling

Sinds begin Mei is er een nieuwe optie op www.sugardaters.nl namelijk Gentleman Rating.

Gentleman Rating is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze leden netjes communiceren met elkaar. Aangezien wij meerdere meldingen hebben gekregen van onbeschoft taalgebruik naar elkaar toe,hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij leden de berichten die ze van elkaar krijgen kunnen beoordelen.

Met het gebruik van Gentleman Rating willen wij niet alleen dat de mannen beoordeeld worden, maar vrouwen eveneens. Er zijn genoeg rapporten geweest van vrouwen die zich niet ´´hoffelijk´´ gedragen.

Of je nu een onbeschoft bericht hebt gekregen of een hoffelijk berichtje, het is belangrijk dat je altijd het bericht beoordeeld. Dit zodat niet alleen de onbeschofte mensen worden gestimuleerd om zich netter te gedragen, maar ook zodat hoffelijke mensen complimentjes ontvangen.

Gedurende de eerste weken zullen de ´´beoordelingen´´ van alle leden bekeken en verwerkt worden, waarna vervolgens via een 0-5 sterren systeem leden beoordeeld zullen worden. Of je geen of 5 sterren krijgt ligt er volledig aan hoe hoffelijk het lid zich heeft gedragen. Als je een lage beoordeling hebt gekregen, dan komt dat omdat andere leden je berichten niet netjes genoeg vonden.

Om er voor te zorgen dat de mensen die ´´laag´´ beoordeeld zijn een kans krijgen om hun ´´reputatie´´ te herstellen of verbeteren ,zal er de mogelijkheid zijn om te zien hoe je bericht precies is beoordeeld, zodat je precies weet waar je nog aan moet werken om een hoger sterren aantal te verdienen.

Aangezien het aantal sterren dat je krijgt hand in hand gaat met de beoordelingen die anderen over je hebben geschreven, is het verstandig om nette,lieven en hoffelijke berichtjes te schrijven naar anderen. Onze support afdeling kan helaas niets aan je ´´sterrenstatus´´ veranderen.

Wij zijn erg trots deze nieuwe functie te introduceren, en hopen hiermee de ervaring van de leden op Sugardaters.nl nog meer te verbeteren.