Belangrijke update voor betaalmogelijkheden in Nederland

Hier een stukje wat meer belangrijk is voor onze mannelijke leden, maar zoals misschien al duidelijk was is er helaas alleen de optie om voor abonnementen met een creditcard te betalen.

Aangezien creditcard betalingen in Nederland nog niet de meest voorkomende zijn hebben wij het op ons genomen om te proberen om een Ideal betaling account te krijgen zodat onze leden in de toekomst ook met Ideal kunnen betalen.

Maar voor nu is er een extra optie die mogelijk is, namelijk overschrijving via bank. Dit geld bij abonnementen vanaf 1 maand. Bedenk je dat er misschien wat kosten aan verbonden zijn met het overmaken naar de Deense valuta. Dus het is aan te raden om bijvoorbeeld meteen een 3 maanden abonnement te nemen.

Wij hopen het zo spoedig mogelijk makkelijker te kunnen maken voor onze Nederlandse mannelijke leden door Ideal toe te voegen aan onze pagina.

Voor een bankoverschrijving gebruik de volgende gegevens:

IBAN: DK3571100001986967

BIC/SWIFT: SYBKDK22

Als onderwerp van de bank overschrijving gebruik je de gebruikersnaam van je profiel en stuur daarna even een e-mail naar ons ter confirmatie: support@sugardaters.com

Let´s get SugarDating!