Sugardaters® in de Nederlandse media

Onlangs heeft Sugardaters.nl weer in de Nederlandse media gestaan. Dit keer met een interessant artikel over hoe steeds meer Nederlandse studentes in Denemarken op zoek zijn naar een Deense Sugardaddy. Dit komt voornamelijk door de hoge kosten van het dagelijks leven in Denemarken. Verder zijn Nederlandse dames zo populair omdat ze open zijn, levenslustig en passievol.

http://www.metronieuws.nl/binnenland/2015/07/nederlandse-studentes-gewild-bij-rijke-denen#comments

Dit is niet de eerste keer dat wij in de Nederlandse media staan. Wij hebben een zeer populair interview gehad met Ze.nl en verder zijn wij ook genoemd op Powned.nl  Sugardaters.nl begint steeds meer een begrip in Nederland te worden en wij zijn dan ook heel trots dat wij dagelijks bericht krijgen van mensen die meer dan tevreden met onze service zijn.

Let´s keep up the good work! En wij houden uiteraard onze lezers op de hoogte van verdere ontwikkelingen op het gebied van Sugardaters.nl