Top 5 motiverende levensadviezen van Sugarbabes

Hier zijn 5 levensadviezen van 5 totaal verschillende Sugarbabes

De kalender fotoshoot week is een inspirerende week geweest voor het hele team van Sugardaters ®  Iedere Sugarbabe had een uniek verhaal te vertellen evenals verassende redenen waarom ze met Sugardaten begonnen zijn. Wij zullen 5 inspererende uitspraken onthullen van 5 verschillende Sugarbabes

1 Noélle

Sugar Daters Calendar 2016

´´Ik leef elke dag alsof het mijn laatste is´´ Ik probeer zo veel mogelijk te ervaren voordat het te laat is. Ik ben te jong om met spijt rond te lopen.´´

2 Heidi

Sugar Daters Calendar 2016

´´Ik wil graag mijn zelfvertrouwen terug krijgen, zelfvertrouwen zoals ik vroeger had. Ik heb een goede eerste stap gezet door 60kg kwijt te raken. Ik wil me weer vrouwelijk voelen, gecomplimenteerd worden.´´

3 Sabine

Sugar Daters Calendar 2016

´´Ik ben niet op zoek naar een standaard relatie.Het is voor mij te veel moeite om naar een club te gaan en wachten tot iemand me versiert, terwijl ik gewoon thuis is me pyjama een man kan uizoeken die ik wil.´´

4 Helle

Sugar Daters Calendar 2016

´´Ik ben een herstelde alcoholist. Ik heb mijn kinderen zo teleurgesteld dat ze niet meer met mij wilden praten of me ontmoeten. Ik realiseerde me dat ik niet meer zo verder kon leven. Nu zie ik mijn kinderen weer, koken we samen, en spreken we af als een normaal gezin. Ik zal nooit meer terug keren naar die ´´20 min blijschap´´ want het heeft mijn leven bijna verwoest.´´

5 Lærke

Sugar Daters Calendar 2016

´´Mijn leven is niet makkelijk geweest, maar ik laat het me niet tegenhouden. Het draait om vechten, ik ben geslagen, gebruikt, in de rug gestoken, maar ik sta sterker dan ooit.´´

 

Wij van Sugardaters® geloven echt dat goed advies altijd welkom is, het maakt niet uit hoe oud of jong je bent, of hoe veel of weinig het leven je heeft uitgedaagd. De waarheid is we leren tot we sterven. Ieder mens is een inspirerend persoon en elke ervaring maakt je sterker, wijzer en zorgt ervoor dat je je leven waardeert. Op elk punt, met alle ervaring die u kan uw leven veranderen. Je moet het gewoon willen. Wanneer dan ook, met elke ervaring kun je je leven verbeteren. Je moet het gewoon willen.