6 sexy dates die niet je standaard soort dates zijn

Met de kerst net achter ons en nieuwjaar voor de deur leek het ons van Sugardaters® wel interessant om eens een Blog te wijden aan iets anders dan kerst of nieuwjaar. Ik denk dat we allemaal genoeg artikels hebben gelezen over wat de heetste kerstkado´s zijn, (hoverboards of drones blijkbaar) dus met 2016 voor de deur een nieuw jaar. Nieuwe ronde, en nieuwe kansen zoals ze zeggen. Nu ben je misschien al een tijdje aan het Sugardaten, of je bent net begonnen, je kan nieuw zijn in de datingwereld, of een echte expert zijn, maar wat inspiratie is altijd interessant. Iedereen kent het standaard kopje koffie in een café samen, of uit eten, of een drankje doen, maar dat wordt al snel oud. Dus wij beschrijven 6 dates waar ieder van ons van Sugardaters® weleens aan is begonnen, wat niet zo standaard is:

1: Een date in de natuur;

Neem je date eens mee de natuur in, even weg van alle drukte, weg van de menigte, lekker romantisch piknikken in het bos, of nog beter; een strand. Ga lekker naar een mooi strand of meer in jouw woonplaats, dekentje mee, piknikmand, en je hebt een innig en romantisch moment voor 2. Het ligt er natuurlijk wel een wat voor weer het is, strand is een topper in de zomer of voorjaar, maar in het najaar is het bos misschien een goed idee. Laat je betoveren door al die prachtige kleuren van de bladeren in het najaar. Is het winter, zoek een hoge heuvel op en haal de slee van de zolder, en samen van de heuvel af. Als jullie koud en nat van de sneeuw zijn dan is het tijd voor een warme kop chocoladmelk voor de open haard. Romantiek op en top.

2: Een ´´eet´´date

Nu hoor ik je al denken, niets meer standaard dan een ´´eet´´date lijkt me? Maar wij bedoelen het soort ´´eet´´date waar je samen met je partner een kookcursus bijwoont. Terwijl je samen moet werken om een prachtige maaltijd te maken, kom je steeds dichter tot elkaar. Je ziet meteen hoe de ander met moeilijke, soms beschamende situaties omgaat, het is een fantastische karaktertest. Maar als dat iets te veel lijkt, kun je het ook anders aanpakken. Je kunt ook afspreken bij de voedselafdeling van een supermarkt,of een delicatessewinkel, en samen inkopen doen voor een maaltijd, om vervolgens samen de maaltijd voor te bereiden bij hem of haar thuis. Je kunt er ook een 5 sterren maaltijd/date van maken, waarbij elk gerecht ergens anders wordt gegeten. Bijvoorbeeld: sushi als voorgerecht ergens makkelijk. Dan hoofdgerecht in een restaurant, lekker italiaans ijs bij de beste ijssalon in de stad. Nog een drankje bij je favoriete bar of club. En sluit het eventueel af met een laatste maaltijd die je van elkaar af eet thuis….

3: Een ´´persoonlijke´´ date

Je kunt je date meenemen op een persoonlijke date, waarbij jij als een soort reisleider de mooiste en leukste plekjes van jouw stad kunt laten zien. Je kunt het voorbereid doen, of je kunt het totaal spontaan doen. De mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt bijvoorbeeld naar de dierentuin, het aquarium, een museum, een tentoonstelling, noem maar op. Maar het belangrijkste is dat je kunt laten zien wat voor persoon jij bent. Door middel van de dingen waar jij interesse in hebt te laten zien. Laat je date zien wat jij voor een persoon bent, waar je graag komt, wat je graag bezoekt, hierdoor leer je elkaar beter kennen en weet je meteen met wat voor een persoon je te maken hebt.

4: Een ´´aktieve´´ date

Een actieve date zorgt altijd voor mooie gesprekken, of grappige gesprekken, ligt eraan hoe goed het ging natuurlijk.  Er zijn natuurlijk verschillende vormen van actieve dates, er zijn extreme sporten zoals samen bungeejumpen, of je kunt beginnen met iets rustigers: Samen muurklimmen bijvoorbeeld: zorgt voor wat mooie uitzichten als je partner boven je klimt. Dit soort dates zijn voornamelijk voor mensen die van competitie houden.

5: Een ´´grappige´´ date

Een van mijn persoonlijke favorieten is een ´´humor´´ date. Gewoon even het innerlijke kind vrijlaten. Neem je partner mee naar bijvoorbeel een attractiepark. Dagje Sixflags of de Efteling. Samen de meest spannende achtbanen bezoeken, een rondje in het ruizenrad, de botsauto´s, en vergeet niet de schietbaan of de grijpers. Niks beter dan knuffels voor elkaar winnen. Dit is een topper voor de ramantikers onder ons, die tegelijkertijd ook wat lol willen. Als attractieparken niet je ding zijn kun je natuurlijk ook altijd thuis een leuk bordspel spelen. Spelletje mens-erger-je-niet is altijd een uitdaging.

6: Een ´´Spa´´ date

Het kan heel opwindend zijn om de ander zijn lichaam te zien, voordat je elkaar echt kent. Daarom kan het een superidee zijn om samen naar een zwembad te gaan, of een spabad. Probeer de verschillende behandelingen samen, laat je masseren, kom samen helemaal tot rust. Voel de seksuele spanning tussen elkaar als jullie elkaar bekijken, met niks meer dan een badjas aan. Misschien is jouw date wel heel goed in masseren? Dan kun je altijd een thuisdate houden, waarbij je elkaar leert masseren, elkaars spieren doet ontspannen, en wie weet wat er volgt….

Kortom en zijn zoveel andere manieren van daten, 2016 staat voor de deur en het is tijd om eens iets anders te proberen. Met een nieuw jaar aan daten voor de deur, wie gaat er eens wat anders proberen? Of heb je misschien een hele leuke tip, wat nog niet genoemt is? Deel het dan met ons!

Alvast een fijn 2016!!!! Groeten het Sugardaters® team