Van kunst naar meesterwerk

Sugardaters® competitie:

Win een plastische chirurgie!

Kun jij je onze Sugarbabe kalender voor 2016 nog herinneren waar we onze prachtige vrouwelijke leden lieten zien die aan Sugardating deden?Hierin lieten wij zien dat elke vrouw een kunstwerk op zich is. Wij willen nu nog een stap verder gaan, dus wij hebben besloten een competitie te starten waarin je een plastische chirurgie kunt winnen genaamd: #ArtToMasterpiece waarin je zelf van een KUNSTWERK naar een MEESTERWERK  kunt gaan.

Iedereen heeft wel een soort complex. Sommige hebben grote problemen, andere kleine, de meeste van deze problemen kunnen opgelost worden zonder het gebruik van moderne technologie. Erger is het als de problemen een een direkte uitwerking op iemand zijn zelfvertrouwen heeft of ons welzijn. Daarom willen wij 1 van onze leden helpen met het verbeteren van zijn of haar welzijn.

Met behulp van de #ArtToMasterpiece wil Sugardaters® graag 1 van de gelukkige leden helpen om zichzelf weer mooi en aantrekkelijk te vinden. Doe mee aan de competitie en win een gratis plastische chirurgie! Wat zijn de regels?

  1. Je moet een van de Sugardaters.nl gebruikers zijn; Sugarbabe of Sugarboy
  2. Stuur je verhaal naar: patrick@sugardaters.nl  Niet later dan 01/04/2016
  3. Je inzending moet een verhaal en doel hebben. Verklaar waarom jij diegene bent die moet winnen, en wat het doel is van de operatie, en hoe de operatie je leven zult veranderen.
  4. Verder om kans te maken moet je ook een foto uploaden, waarin je refereert naar het lichaamsdeel wat je verbetert wilt zien worden. Hoe creatiever, hoe beter. De beschrijving moet de hashtag #ArtToMasterpiece bevatten, en je profiel moet open zijn zodat wij de foto kunnen zien. Verder wodt je beoordeeld naar hoeveel likes je hebt.
  5. Op 15 April 2016 zullen wij de meest interessante verhalen delen op onze blogs en onze media. BELANGRIJK: Voor de finalisten, anonimiteit is geen optie.
  6. Uitslag van de winnaar is op 30 April op de Sugardaters® blog

Voorbeelden van plastische chirurgie zijn bijvoordeeld een neuscorrectie, borstoperatie, tattoo verwijdering, botox.

Belangrijke datums:

  1. 01/04 Laatste dag voor inzending
  2. 15/04 Uitslag van de 10 finalisten
  3. 30/04 Uitslag van de 10 winnaars

Vergeet ons niet te volgen en liken op Instagram en Facebook