De finalisten in de #ArtToMasterpiece competitie

Zoals beloofd maken we vandaag bekend wie de finalisten zijn van de #ArtToMasterpiece competitie! Wie van hen zal de gelukkige winnaar worden die een schoonheidsoperatie gaat winnen?! Wie heeft de beste reden?

Bij SugarDaters® hebben we honderden verhalen ontvangen van zowel mannen als vrouwen die momenteel niet tevreden zijn met hun uiterlijk. Ons team heeft een geweldige prestatie geleverd met het selecteren van tien beste verhalen. Dus hier zijn ze alle tien! Kan jij raden voor welk type operatie ze willen stijden?

Romy-Netherlands 1. Romy – Nederland

“Ik ben 26 kilo afgevallen, eerst woog ik 85kg en nu weeg ik 59! Ondanks het grote gewichtsverlies moet ik mezelf nog steeds zoveel mogelijk bedekken want ik voel me erg onzeker over mijn lijf.“

Henrietta-UK 2. Henrietta – Verenigd Koninkrijk

“Kinderen op school riepen altijd pijnlijke dingen naar me. Zo noemde ze me ‘zwarte aanval (black attack)’, zwart beest of lelijk monster. Later, begon de familie van mijn ouders ook al ‘grapjes’ te maken ten koste van mij op zowat elk familie event! Ik was altijd het onderwerp van gesprek omdat alle andere dochters in de familie dunner en mooier waren.

 

Ira-Finland 3. Ira- Finland

” Ik ben pas 20 jaar oud en mijn borsten hebben al maat 70J”

Elena5-Finland 4. Elena – Finland

“Toen ik 17 was, was ik de jongste persoon ooit in Finland, die de diagnose kreeg dat ik transgender was. Toen ik 18 was startte ik met operaties voor een geslachtsverandering. Tot nu toe heb ik mijn geslachtsdelen en oogleden veranderd, heb ik borstimplantaten, liposuctie en vullingen in mijn lippen gehad maar er mist nog iets belangrijks tot ik me echt vrouwelijk voel.”

Vanessa-Sweden (1) 5. Vanessa – Zweden.

“Ik heb altijd vrouwelijke lichamen bewonderd en ben verblind door hun schoonheid! Dan droom ik altijd weg en wens dat ik ook zo’n lichaam heb.”

Meriem-Sweden 6. Maria- Zweden

” Als de dochter van een alcoholische vader en een single moeder die 24/7 deed werken, was ik een makkelijk slachtoffer om comfort te zoeken in (ongezond) eten. Toen ik 12 jaar oud was, woog ik 105 kilo.”

teeth-copy 7. Tanguy – Frankrijk

” Sinds ik 12 was, wist ik al dat mijn glimlach nooit meer hetzelfde zou zijn.”

backscars 8. Anna – Portugal

“Achter elk litteken zit een verhaal zitten. Maar de mijne hebben geen happy ending.”

feet 9. Josefine – Belgie

“Al sinds ik een klein meisje was, was dansen mijn grootste passie. Ik startte toen ik zes jaar was en ik heb het gemaakt tot professional.”

Claudia-Norway 10. Ida – Noorwegen

“Toen ik in een vlucht naar Londen zat, moest ik om een extra grote gordel vragen. Dat was het moment waarop ik voor mezelf dacht ‘genoeg is genoeg’  en begon met sporten.”

Kies jouw favourite verhaal. Wie gaat er volgens jou de winner zijn? Vergeet niet om ons te volgen op: FacebookTwitter, en Instagram. Zo kan je jezelf up to date houden over de ontwikkelingen in de competitie!