Benieuwd naar het verhaal van onze Portugese en Finse finalisten? Lees ze hier!

Ana – Portugal
Onze Portugese finalist van de #ArtToMasterpiece competitie, Ana voelt dat de littekens op haar rug haar levensgenot verpesten. “Het is niet makkelijk om mijn littekens te vergeten want ze zijn groot en pijnlijk. Dat is de grootste reden waarom ik zo snel mogelijk van ze af wil komen.” Ana heeft een moeilijke tijd gehad en is nu 29 jaar oud.  Omdat ze grote littekens op haar rug heeft, is ze bang voor het hebben van een relatie. We hebben de afgelopen weken bij SugarDaters® veel verhalen ontvangen maar hebben haar als een van de finalisten gekozen omdat we ook haar een kans gunnen op het verwezenlijken van haar droom. Ze heeft in haar puberteit erg veel last gehad van acne, dit ging altijd erg ontsteken wat erg pijnlijk was voor Ana, ze schaamde zich er ook erg voor. Haar acne zorgde voor wonden die later vele littekens deden veroorzaken.  Zo zegt Ana “Mijn acne zorgde voor pijn, littekens en ik voelde me altijd heel onaantrekkelijk.” Ana hoopt de #ArtToMasterpiece competitie te winnen om de littekens op haar rug minder zichtbaar te laten maken. Ana zegt dat ze via een schoonheidsoperatie haar zelfvertrouwen terug kan krijgen.

Ira – Finland
Toen we Ira’s verhaal binnenkregen op de redactie waren we best wel verbaasd! Veel vrouwen hebben ons benaderd met de wens voor grotere of het liften van hun borsten, maar Ira wilt het tegenover gestelde! Ze heeft erg grote borsten en dit zorgt voor veel gezondheidsproblemen. Zo zegt ze: “Ik wil graag een borstverkleining. Ik ben pas 20 jaar oud, maar mijn borsten hebben al maat 70J. Ze zijn veel te groot voor mijn lijf, ik ben best wel slank en daardoor lijken mijn borsten zelfs nog groter. Mijn rug en schouders doen constant pijn en sporten is erg moeilijk voor me. Daarnaast is het erg lastig om T-shirts te vinden die mijn figuur passen. Door mijn borsten heb ik een grotere maat nodig maar dan slobbert het verder overal. Ik zou graag een borstverkleining willen om mijn leven te verbeteren. Het zou erg fijn zijn om minder pijn in mijn rug en schouders te hebben, te kunnen sporten en om passende kleding voor mij te vinden.”