Eindelijk! De winnaar van onze #ArtToMasterpiece competitie is bekend!

Gefeliciteerd Elena met het winnen van de eerste plaats!
De jonge transgender vrouw Elena Vikström, heeft onze competitie gewonnen door haar ontroerende verhaal met ons te delen waarin ze verteld dat ze is geboren in het verkeerde lichaam.  Elena was de jongste person ooit in Finland die de diagnose kreeg dat ze transgender is. Het hebben van een kleinere neus is al jaren een droom van Elena en door SugarDaters® gaat deze droom eindelijk in vervulling!

“Ik kan het niet geloven dat mijn droom eindelijk in vervulling gaat! Wow, ik krijg dus echt een kleinere schattige neus zoals ik dat altijd al gewild had! Ongelofelijk, ik ben echt super blij. Hartelijk bedankt SugarDaters®!”, zegt de 23-jarige Elena nadat ze te horen kreeg dat ze gewonnen heeft.

Elena’s droom
Elena wilt graag haar neus lager, smaller en haar neusgaten ook kleiner laten maken.
“Ik heb de neus van mijn grote idool, het Zweedse model Victoria Silvstedt, altijd al bewonderd! Een plastische chirurg heeft me ooit eens verteld dat Victoria en ik ongeveer dezelfde gezichtsbeenderen hebben  en dat de structuur en vorm van ons gezicht gelijkenissen hebben. Maar, om de perfecte Playboy look te hebben en om meer op Victoria Silvstedt te lijken heb ik een kleinere neus nodig en moet mijn kaaklijn verandert worden.”, zegt Elena.

Elena heeft maar liefst achttien jaar lang in het verkeerde lichaam geleefd. Ze kreeg te horen dat ze transgender is toen ze zeventien jaar oud was. Zodra ze achttien werd, startte ze met geslachtsveranderende operaties in Thailand, dit is de nr. 1 plaats in de wereld die geslachtsveranderende operaties uitvoeren.

“Toen ik 17 was werd ik de jongste persoon ooit in Finland die de diagnose te horen kreeg dat ik transgender ben. Mijn eerste herinneringen van vreemde en verkeerde gevoelens begonnen toen ik drie jaar was. Als kind hoopte ik dat ik gewoon een vreemd kostuum aanhad, en dat daaronder het meisje zat wat ik van binnen echt ben. Als tiener kreeg ik een depressie, en toen ik klaar was met de middelbare school besloot ik dat ik mijn leven niet kon voortzetten als een man.” Zegt Elena.

Elena werkt er hard aan om haar ultieme doel, het worden van een prachtige vrouw, te behalen. Sinds ze achttien was startte haar weg naar vrouwenlijkheid, eerst met een geslachtsverandering en borst implantaten. Later, kreeg ze ook een ooglid correctie, liposuctie en vullingen in haar lippen. Elena heeft met deze competitie van SugarDaters® een neuscorrectie gewonnen en dit zal haar weer een stap verder brengen naar het behalen van haar ultieme doel!

En de tweede plaats gaat naar… Vanessa uit Zweden, gefeliciteerd!
Vanessa heeft de tweede plaats gewonnen en ontvangt een prijs van maar liefst €200,-! Vanessa is niet tevreden met haar billen, dit heeft een grote impact op haar dagelijkse leven. Ondanks dat ze veel sport kan ze het probleem zelf niet verhelpen. Vooral wanneer het op intimiteit aankomt verdwijnt al haar zelfvertrouwen.
“Ik heb een mooi en goed getraind lichaam, maar mijn kont is zo plat en lang, het lijkt wel alsof het door de zwaartekracht naar onderen wordt getrokken en ik krijg het maar niet gelift!”, zegt Vanessa.

Wij, bij SugarDaters®, hopen dat het winnen van de tweede plaats kan bijdragen aan het behalen van haar doel of dat ze iets met het prijzengeld gaat doen wat haar blij maakt en haar goed kan verwennen. “Er is niks sexier dan een vrouw met veel zelfvertrouwen, die in staat is om naakt rond te dansen van blijdschap en die haar partner kan prikkelen en haar aanbid.”, zegt Vanessa. Wij zijn ervan overtuigd dat Vanessa de kracht heeft om haar zelfvertrouwen terug te winnen en we hopen dat ze snel zelf ook in staat is om weer rond te dansen!