Waarom is “sletterig gedrag” voor mannen oke en voor vrouwen niet?

Heel simpel: dat vinden wij hier bij SugarDaters® niet, maar wij vinden dat het gelijk opgaat!

Als je veel meiden scoort als man ben je een held maar als vrouw wordt je bespot en beledigd. Iedereen zal het wel herkennen dat er negatiever gedacht wordt over een vrouw met ‘veel’ sekspartners dan een man die veel veroveringen op zijn lijstje heeft staan. Maar waarom? Waarom zou een vrouw zich moeten schamen terwijl een man er trots op kan zijn? Vinden jullie dat niet ook vreemd?!

Seks is altijd een leuk onderwerp om over te praten en zowel mannen als vrouwen hebben een behoefte aan seks. Dat is hartstikke normaal dus waarom zou het niet normaal zijn als vrouwen hier net zo open over kunnen zijn? Een manier om dit taboe tegen te gaan is om het vanaf nu aan gewoon lekker bespreekbaar te maken en er gewoon casual en zelfverzekerd over te praten, oke je hoeft niet iedereen meteen je seksverhalen te vertellen maar als je merkt dat iemand er onzeker over praat is het misschien wel een idee om gewoon heel casual te reageren en ook iets te delen, met trots! Gegarandeerd dat zij zich dan ook prettiger voelt en er opener over wordt! Daarnaast vinden vrouwen het ook niet oke als een man met 100 vrouwen naar bed is geweest, al vinden de mannen dit wel oke? Het gekke is eigenlijk, dat het veelal vrouwen zijn die iemand een slet noemen..

Waarom zouden we er een probleem van maken? Is het niet stoer dat iemand gewoon dat doet waar hij of zij zich goed bij voelt? Waarom denken we zoveel na over wat andere mensen van ons denken?
Dames (en heren!), het is tijd dat wij eens eerst aan onszelf denken, je leeft maar een keer – waarom dan niet doen waar jij je het beste bij voelt?! Geen seks: prima! Wel seks: ook prima! Leef je eigen leven en niet die van hoe een ander wilt dat jij leeft! We all rock! YOLO 😉