Vijf steden voor een heerlijk weekendje weg met jouw sugardate!

 1. Barcalona. 
  Barcalona is de grootste stad van Catalonië, Spanje en het is een heerlijke stad om lekker met z’n tweeën flaneren over Las Ramblas! Je kan er heerlijk eten, shoppen en er is zelf een strand! Park Güell is ook echt een must-see!
 2. Parijs.
  Ohh Parijs, de stad van de liefde en de Eiffeltoren! Perfect toch voor een sugardate weekendje? De stad bruist van geschiedenis, cultuur, gastronomie en entertainment. Je kan hier gastronomisch eten, shoppen en het nachtleven is er ook fantastisch! Ga bijvoorbeeld naar een cocktail-lounge bar voordat je naar een van de vele clubs gaat.
 3. Rome.
  Rome is schitterend! De sfeer in de stad is heerlijk, vooral op de Romeinse pleinen, voor meer rust zijn er ook grote parken, meer cultuur kun je opsnuiven in de enorme musea, verder staat de hele stad vol met bijzondere bezienswaardigheden en heel veel kerken die allemaal stuk voor stuk prachtig zijn. Rome heeft een geweldige charme, ga jij binnenkort gelato eten bij de Trevi fontein of pizza of pasta eten bij een van de vele gezellige trattorias met jouw sugardate?!
 4. Wenen.
  Wenen, stad van prachtige gebouwen, Sissi, sachertorte, muziek, geweldige parken en … schnitzel! In Wenen is ontzettend veel te doen, een echte must is om naar de opera te gaan, sachertorte te eten, schnitzel en mozartkugeln kunnen ook niet vergeten worden! De stad heeft prachtige paleizen, zoals bijvoorbeeld Schön Brunn. Daarnaast kun je hier ook helemaal los gaan met shoppen, vooral in de Mariahilfer Straße, een winkelstraat die maar liefst 1.8 km lang is!
 5. Londen.
  London’s calling! Londen is vooral ook bekend van de Big Ben, The Tower of London, Buckingham Palace en Westminster Abbey. Ook in deze stad kun jij en je sugardate lekker winkelen in bijvoorbeeld de grote straten; Regent Street en Oxford Street! Daarnaast zijn er veel gezellige pubs en hippe clubs rond Leicester Square en Covent Garden. Je bent al binnen een uur vliegen in Londen, dus go go go!