5 of 6 sugarbabes gezocht voor een interview voor LINDA magazine van Linda de Mol!

Voor het tijdschrift van LINDA; meiden van Linda de Mol zijn wij op zoek naar 5 of 6 sugarbabes die hun verhaal willen delen. We zoeken sugarbabes die tussen de 19 en 29 jaar oud zijn en die willen vertellen wat er leuk of wellicht wel minder leuk is aan het leven als een sugarbabe (dus die een sugardaddy of sugarmommy hebben).

Het interview zal via telefoon of Skype afgenomen worden en zal maximaal een uur duren (zal in juli afgenomen worden). De interviewer heeft ervaring met het schrijven van gevoelige onderwerpen waarbij anonimiteit een grote rol speelde, je kunt er dus vanuit gaat dat er zeer integer zal worden omgegaan met jouw verhaal.

LINDA magazine wilt mits jullie deelnemen aan het interview jullie uitnodigen voor een fotoshoot in Amsterdam, waarbij reiskosten vergoed kunnen worden en jullie een foto van de shoot en een uitgave van LINDA magazine gratis ontvangen. De foto’s zullen gebruikt worden voor het artikel in LINDA. Anonimiteit is een optie (de foto wordt dan blurry gemaakt en je kan ervoor kiezen een andere naam te vermelden) maar de voorkeur gaat echter uit naar meiden die geen probleem hebben om herkenbaar op de foto in het artikel te verschijnen.

Als jij graag jouw ervaringen wilt delen en je wilt meewerken stuur dan een email naar fenne@sugardaters.nl met als onderwerp “interview voor LINDA”. Jij bepaalt zelf wat er wel en niet in het artikel komt te staan over jou en je krijgt de mogelijkheid om het artikel te lezen voordat het gepubliceerd wordt. Alvast bedankt voor de medewerking!