Drie waargebeurde gênante situaties tijdens een sugardate!

We namen onze tijd en hebben een paar Sugarbabes van onze website gevraagd naar geheime en gênante situaties. Sommigen herinneren deze situaties met een bittere lach, anderen vinden het juist uiterst grappig. Hier is een kleine top 3!

# 1. “Ooh hoi!! Stel me eens voor aan je vriend.”

Karla doet een MBA op de universiteit, ze is getrouwd en heeft 2 kinderen. Ze was op zoek naar een sugardaddy om wat meer pit te hebben in het dagelijks leven; iemand waar ze een paar leuke momenten mee kon hebben zonder addertjes onder het gras. Toen ze hem leerde kennen was het helemaal goed en begonnen ze elkaar regelmatig te zien. Alles ging goed, Tot op een dag waar ze de stad inging om te winkelen en zij hem tegen kwam. Hij kwam meteen op haar af en wilde haar een dikke knuffel geven. Totdat er een mannenstem enthousiast zei “ooh hoi, stel me eens voor aan je vriend!” Ze kon nauwelijks een woord uitbrengen want dit was –je raad het natuurlijk al- haar echtgenoot! Auwtch!

# 2. Een sugardaddy in de WW

Jane ontmoette haar sugardaddy met een dinnerdate. Ze had het gevoel alsof er een goede chemie was en er werd flink geflirt. Ze ontmoette elkaar via de website waar ze een heel lang gesprek hadden, vooral over het leven en alledaagse digetjes. Hij vroeg haar al snel uit voor een etentje in een nogal chique restaurant. Na een gezellige en ontspannen tijd samen, werd de rekening gebracht die fijntjes door de sugardaddy in tweeën gesplitst werd omdat hij aan het einde van de maand zat en geen geld meer over had! Hmmm not so much sugar, ofwel dan?  Dat was dus een bitterzoet einde van een leuke date.

# 3 Oh, hallo, ik ben hier om mee te doen!

Marie heeft een interessant verhaal te vertellen: “dat zag ik dus echt niet aankomen!!”. Zo verteld ze verder: “Ik was intiem met mijn sugardaddy en opeens midden in de actie, jeweetwel, ging de deur open en kwam een van zijn vrienden binnen klaar om fijn mee te doen! Ik schrok me dood, vooral omdat het zo doodnormaal leek voor ze.” Ze wist blijkbaar van niks en ineens stond er dus nog een naakte kerel in de kamer – oopsie! Dat was dus zeer zeker niet de bedoeling. Ze bedekte haarzelf meteen en vroeg om een verklaring van de heren, waarop een van hen antwoordde “sharing is caring”. Blijkbaar nemen sommige mensen dat nét iets te letterlijk… nou, weten we dat ook weer. Gelukkig kon ze er wel om lachen maar werd meneer weer vriendelijk weggestuurd! Too bad…

Heb jij leuke momenten meegemaakt waarom je hard kon lachen, op het moment zelf of wellicht achteraf? Stuur dan een email naar fenne@sugardaters.nl en deel je verhaal! Want zoals we nu weten… sharing is caring!