Op zoek naar een bijbaantje voor de zomerweken?

Hier bij SugarDaters® zien we de laatste paar weken een nieuwe hype binnen de sugardating wereld.

De sugardaddies op onze website zijn vaak zakenmannen die voor hun werk vaak moeten reizen. Deze sugardaddies zijn de laatste tijd steeds vaker op zoek naar sugarbabes die hun tips and tricks kunnen vertellen over hun woonplaats waar de sugardaddy naar af reist. Zij zijn op zoek naar iemand die hun tijdens de reis de stad/omgeving kan laten zien of zodat ze niet alleen op pad hoeven.

Opvallend is dat er ook meer toyboys en sugarbabes zich aanmelden om voor de zomermaanden de rol als tourguide op zich te nemen. Het is voor hun een leuke manier om iets bij te verdienen, vooral aangezien het tegenwoordig erg lastig is om als twintiger een bijbaan te scoren.

Vaak laten ze de highlights van de stad zien, gaan ze samen ergens eten waar je hét typische en uiteraard hét beste local gerecht krijgt! Of ze vertellen waar je goed kunt uitgaan en noem maar op! En daar krijg je uiteraard een vergoeding voor (dit kan variëren tot kleding, tassen, tech of geld en dergelijke)! Een tour guide sugarbabe zijn klinkt beter dan het hebben van een saaie summerjob in de supermarkt toch?!