Vul alstublieft deze enquête over dating in combinatie met toerisme in – alvast bedankt!

Zoals u waarschijnlijk al heeft gelezen in onze eerdere blogposts, is er tegenwoordig een opvallende trend gaande met betrekking tot sugardating in combinatie met toerisme! Wij bij SugarDaters® zijn erg benieuwd in welk land de trend onder onze gebruikers het grootste is, daarom verspreiden wij deze onderstaande enquête in alle landen waar wij actief zijn.

Wij willen u daarom graag vragen om de enquête in te vullen, het zal maximaal 2 minuten duren aangezien het maar een paar meerkeuze vragen bevat. Om de vragenlijst te kunnen beantwoorden moet u een actieve gebruiker van onze website zijn en al op een date geweest zijn. De vragenlijst wordt anoniem afgenomen en zal ons enorm helpen! Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!