Sugarbabes nemen de rol van tourguide op zich wanneer sugardaddies reizen!

Sugardaters® neemt momenteel een enquête af om te onderzoeken hoeveel mensen in de rol van tourguide gekropen zijn via sugardating of die zelf contact hebben opgenomen om gezelschap te vinden voor wanneer zij gingen reizen. Heeft u deze nog niet ingevuld? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u dit doet, u vind de link in onze vorige blogpost of als u doet inloggen op uw sugardaters account!

In totaal zijn er 484 mensen die tot nu toe de enquête hebben ingevuld, bestaande uit 266 sugarbabes en 218 sugardaddies. Daarnaast is er ook een klein aantal toyboys die de enquête hebben ingevuld. Uit het onderzoek blijkt dat 39% van de sugardaddies op Sugardaters® die een sugardate hebben gehad in het buitenland, terwijl slechts 10% van de sugarbabes een sugardate hebben gehad in het buitenland. Sugardaddies hebben voornamelijk zakenreizen, dit verklaard waarom het percentage voor sugardaddies zoveel hoger ligt als bij de sugarbabes.

66% van de sugarbabes en sugardaddies zijn voornamelijk geïnteresseerd in het verkrijgen van tips over plaatselijke restaurants en cafés, meer dan het verkrijgen van tips over toeristische activiteiten en bezienswaardigheden (24%), 10% heeft “overige” interesses waarbij onder andere ook vermeld werd dat er momenten van intimiteit werden gedeeld.

Sugar Baby of “persoonlijke gids” als een zomer baan?
De boodschap is dus duidelijk: één aspect van Sugar Dating deze zomer is het kruipen in de rol van een tourguide!  Mocht iemand nog een bijbaantje zoeken, dan hebben jullie bij deze nog een extra optie! Heb jij interesse? Stuur dan een email naar fenne@sugardaters.nl!