De 5 meest voorkomende fouten van sugardaddies in een chat

De vijf meest gemaakte fouten die hieronder vermeld worden, tonen aan dat sommige Sugardaddies zich niet echt realiseren hoe belangrijk gesprekken eigenlijk zijn in de online dating wereld! Maar, aangezien dit de enige manier is om iemand online te ontmoeten raden wij ze aan om er eens goed voor te gaan zitten en notities te maken!;)

De vijf meest voorkomende foutjes die gemaakt worden als een Sugardaddy met een Sugarbabe chat:

  1. Betrokkenheid

Hoe jij je gedraagt op de Sugardaters® chat, kan iets minder aantrekkelijk gevonden worden omdat jij misschien niet erg betrokken of actief overkomt in de chat. Laat zien dat je interesse hebt in wat de Sugarbabe te vertellen heeft en dat je haar graag wilt leren kennen. Vaak zijn berichtjes te standaard, het lijkt er dan vaak sterk op alsof in zowat elk chat gesprek dezelfde opmerkingen of vragen in dezelfde volgorde gesteld worden. Probeer om  je berichtjes persoonlijk te maken en lees van te voren goed haar profiel door zodat je weet waar haar interesses liggen. Laat blijken dat je je in haar hebt verdiept en de kans is groot dat er een leuk en spontaan gesprek gevoerd wordt! Wellicht leidt dat dan wel weer tot meer!

  1. Taalgebruik

Vulgaire opmerkingen zullen ervoor zorgen dat je genegeerd wordt. Het maakt niet uit dat je haar niet face-to-face ziet en dat je je makkelijk kunt verschuilen achter de computer, met pervers gedrag kom je niet erg ver. Als je een Sugarbabe aantrekkelijk vind kan je dit zeer zeker met haar delen, op een charmante manier. Complimenten krijgen is altijd leuk, zolang ze oprecht en beschaafd zijn. Probeer emoties onder controle te houden en denk goed na over wat je gaat sturen, vooral in het begin als je nog niet weet hoe iets opgevat zal worden.

  1. Liegen

Ai, helaas wordt er redelijk vaak gelogen in online chats. Men doet zich graag ietsje beter voor dan men werkelijk is. Vaak omdat ze bang zijn dat de waarheid misschien wel teleurstellend is. Maar ik kan jullie verzekeren dat liegen of jezelf beter voordoen het enige teleurstellende is! Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Elke verhaal en elk leven is uniek en het vertellen waard, als jouw chatpartner dit niet inziet, dan is het duidelijk geen match en verlies je niks! Dan heb je juist de kans om weer iemand anders te ontmoeten die wel onder de indruk is van jou, gewoon zoals je bent! Dit maakt het ook allemaal veel relaxter aangezien je niet altijd moet denken of alles wel klopt met wat je eerder beweerd hebt. Daarnaast biedt het ook véél meer mogelijkheden om een echte leuke sugarrelatie op te bouwen als je gewoon lekker jezelf bent. Vaak komen leugentjes toch uit, pfoe gênant hoor…

  1. Op je laten wachten

Laat haar niet te lang wachten op jouw antwoord. Deze strategie om of het gesprek te beëindigen of om de spanning op te bouwen werkt echt niet. Ja, het gesprek wordt zeker beëindigd maar op een hele respectloze manier! Je hoeft uiteraard niet binnen een uur gereageerd te hebben (opdringerig zijn heeft namelijk hetzelfde effect), maar om iemand bewust een week te laten wachten is niet iets dat gewaardeerd wordt. De meeste zullen snel afhaken en een andere Sugardaddy benaderen of een andere Sugardaddy heeft haar in de tussentijd al gecharmeerd en weg is ze!

  1. Kleine domme foutjes, die helaas best een deal-breaker kunnen zijn

Sommige Sugarbabes op onze website claimen dat het erg lastig is voor ze om een man te vergeven die ze aanspreekt met de verkeerde naam… dat is erg pijnlijk. Het komt natuurlijk veel voor dat je met meerdere vrouwen aan het chatten bent, maar onthoud dan wel goed met wie je aan het chatten bent! Foutjes zoals het verkeerd onthouden van haar opleiding, baan, leeftijd, naam en noem maar op zijn zo gemaakt! Ondanks dat een Sugarbabe vaak best wel weet dat je waarschijnlijk met meerdere babes in contact bent, is het killing om fouten te maken over dingen die jullie eerder besproken hebben. Lees daarom van te voren goed door en check met wie je aan de praat bent.