Hoe gedraagt een échte gentleman zich?

Je gaat op een date met een onbekende man, jullie kennen elkaar alleen maar omdat jullie een paar berichten naar elkaar hebben verstuurd, en toch kun je maar niet wachten totdat je deze mysterieuze man ontmoet! Je droomt ervan om een man te ontmoeten die je leven zal boosten met “sugar”. Helaas is het nadeel van online daten dat mensen zich anders kunnen voordoen dan hoe ze in werkelijkheid zijn, de realiteit kan bruut zijn… maar niet getreurd! Hier vind je een beschrijving van een man die weet hoe het hoort! Op basis van deze kenmerken kun je op pad gaan om een echte gentleman te spotten en als je geluk hebt is het een echte keeper!

  1. Het begin van de date

Meteen nadat je date op tijd is komen opdagen en hij je meestal een leuk compliment geeft over hoe mooi je eruit ziet, is het tijd om de date te beginnen! Als jullie bijvoorbeeld naar een restaurant gaan, zou een echte gentleman de deur voor je openhouden, je jas aannemen en je stoel aanschuiven als je gaat zitten.

  1. Tijdens de date

Tijdens het eten zou een gentleman ervoor zorgen dat je niks tekort komt en doet hij moeite om het gesprek leuk op gang te houden. Hij dan dus ook geinteresseerd in wat jij te zeggen hebt en praat dan ook niet alleen over zichzelf. Hij is dus meer dan welkom om naar jou te luisteren, de juiste vragen te stellen die niet gerelateerd zijn aan je leeftijd, gewicht of seksuele voorkeuren en natuurlijk moeten de complimenten die hij maakt oprecht zijn!

  1. Het einde van de date

Als de date tot een einde komt, zal een echte gentleman je helpen met jouw jas of zal een échte gentleman zijn eigen jas aanbieden als je zelf geen jas hebt of als je het koud hebt. Als het regent, zal een gentleman de paraplu dragen en een taxi voor je vinden. Als je besluit om te lopen, zal een gentleman met je mee naar huis lopen om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk veilig thuis komt. Het maakt niet uit of hij voor de nacht blijft of niet, een leuk berichtje de volgende dag is een must!