Maak kennis met Lars; een Zweedse sugardaddy!

Maak kennis met Lars, Lars is een sugardaddy uit Zweden die zijn gedachtes met iedereen wilt delen en die ook een boek heeft geschreven over zijn ervaringen als een sugardaddy. Lees hieronder meer over Lars:

Hoi!

Ik zal beginnen met te vertellen wie ik ben. Mijn naam is Lars Rosenquist en ik weet alles over hoe je de aandacht van het andere geslacht kunt krijgen. Vanaf nu zal ik een aantal blogposts schrijven en mijn ervaringen met jullie delen. Ik heb ook een boek genaamd “No more Mr Nice Guy” in het Zweeds geschreven en deze kun je via de website nomoremrniceguy.se vinden. Door het boek te lezen leer je dat het krijgen van meer aandacht een vaardigheid is dat je kunt leren, net zoals zwemmen of fietsen. Dit boek leert je dat dit geen quick-fix is, maar dat je er tijd en moeite in moet investeren.

In deze blog zal ik schrijven over leeftijdsverschil. Leeftijdsverschil tussen mannen en vrouwen is volledig natuurlijk. Dus oor degene die een middelbare leeftijd hebben en lid zijn bij SugarDaters®, ben trots en blij als je vrienden je te zien krijgen met een goed uitziende vrouw aan uw zijde. Gemene opmerkingen zijn slechts een daad van jaloezie. Als er iemand is die beweert dat je een sugardaddy bent, dan moet je gewoon lekker casual antwoorden: “Ja, klopt! Ik ben een Sugardaddy en wat dan nog?!”

Waarom vallen zo veel huwelijken uit elkaar? Kan het aan het verschil in leeftijd liggen? Of wellicht wel aan het ontbreken van een verschil in leeftijd? Hoeveel keer horen wij mannen onze vrouw klagen: “Ik moet alles oprapen van hem, ik moet hem opjutten voordat hij eindelijk iets doet in het huishuiden of het gras maait, hij is net een klein kind! Enz. Enz.”
Het erste is nog dat veel vrouwen nog gelijk hebben ook. Vrouwen worden veel sneller volwassen dan mannen en zijn wijzer. Het is geen wonder waarom relaties lastig kunnen zijn als beide partijen niet op een lijn zitten en een altijd de last en verantwoordelijkheid van de ander op zich moet nemen.

Het is waarschijnlijk moeilijk voor ons als mannen om te proberen om sneller volwassen te worden. We zijn wie we zijn en we hebben onze beperkingen. Het is mogelijk dat de evolutie iets nieuws creëert, maar dat zal nog tientallen of misschien wel honderden jaren duren! Zijn wij mannen veroordeeld tot de huisbaas of op het werk? Kunnen wij mannen een manier vinden om harmonie te creeren in ons eigen huis?
JA, het is mogelijk! Leef gewoon een aangenaam leven als bachelor tot minstens je 40e of bij voorkeur je 45e. Dat zou je genoeg tijd moeten geven om rond te spelen, je economie te stabiliseren en tegen die tijd ben je ook meer volwassen geworden. Op die manier ben je op hetzelfde niveau als je partner. Of, je kiest gewoon iemand die 20 of 30 jaar jonger is dan jij als je rond de 60 bent.

Dus wat zijn de voordelen voor je vrouw? Ze heeft dan een relatie met een echte man aan haar zijde, die van elkaar kunnen genieten. Er zijn minder frustraties omdat jullie op een lijn zitten en daarom blijer met elkaar zijn.

Dus, daten met jongere vrouwen heeft veel voordelen! Ga ervoor zou ik zeggen.

Je vriend Lars,

Nomoremrniceguy.se