Hoe schrijf je als sugardaddy een goede profiel tekst?!

Na een tijdje offline te zijn geweest wegens verlof is onze blog nu weer wekelijks te lezen!

In de laatste blog hebben jullie Lars, een sugardaddy uit Zweden een beetje leren kennen. Nu wilt Lars graag advies geven aan sugardaddies over hoe jullie het beste een aantrekkelijke profiel tekst kunnen schrijven.

Je profiel op SugarDaters® is het visite kaartje voor het krijgen en aantrekken van nieuwe contacten en het is daarom belangrijk dat er interessante en leuke dingen op vermeld staan! Je profiel heeft dus hetzelfde effect als het een eerste indruk bij een ontmoeting met een persoon. De tekst en de foto’s die je kiest zijn cruciaal. Daarom zal Lars jullie een paar tips geven over het schrijven van een aantrekkelijke profiel tekst. Veel leesplezier!

Het schrijven van een goede profile tekst volgens Lars – No more Mr. Nice Guy:

Hallo SugarDaddies,

Ik wil via deze blogpost graag wat tips geven aan sugardaddies, het spijt me dames jullie komen een andere keer aan de beurt voor adviezen!

Een goed profiel heeft twee functies. Allereerst moet je de aandacht op jezelf kunnen vestigen via goede humor en met stijl en klasse. Daarnaast worden profielen ook gebruikt om mensen al af te schrijven voordat er al contact is geweest. Dat wil je dus niet hebben!

Een profiel is wat PR is voor sales- je moet jezelf min of meer verkopen. Er is veel concurrentie en je moet je ervan kunnen onderscheiden. Dit kun je doen door humor en klasse te gebruiken. In de sales industry wordt vaak een model, genaamd AIDA, gebruikt. Dit model kan ook makkelijk toegepast worden bij het maken van een profiel.

AIDA staat voor:

A-Attention – hier moet je er dus voor zorgen dat je de aandacht van je bezoeker trekt. Je wilt ervoor zorgen dat als een sugarbabe op je profiel is ze je tekst leest en je foto’s bekijkt. Je wilt niet degene zijn die wordt weg geklikt en je wilt ook niet dat alleen de verkeerde mensen interesse in je tonen.

I-Interest – De interesse moet dus gewekt worden en ook bevredigd worden. Je moet to-the-point zijn en het moet duidelijk zijn aan wie dit profiel toegewijd is.

D-Desire – Als je interesse hebt opgewekt moet je dus een verlangen opbouwen. Dit verlangen moet ervoor zorgen dat de bezoeker daadwerkelijk overweegt om jou als sugardaddie te willen leren kennen.

A-Action – Je profiel moet bezoekers aansporen tot actie. Ze moeten je berichtjes willen sturen of antwoord willen geven op de berichten die ze wellicht hebben ontvangen.

Hier volgen een paar voorbeelden van profiel teksten die erg goede reacties teweeg brachten. Dit soort teksten lokken reacties uit van zelfverzekerde vrouwen die een goed gevoel van humor hebben!

“Headline: Ik ben de soort man waar je moeder je voor gewaarschuwd heeft!

Ik zal niet met je trouwen en je een standaard vrouw maken. Daarentegen zal ik je verleiden met alle goede dingen die het leven je te bieden heeft, plus wat extra spannende avonturen! Er zullen genoeg reisjes, operas, champagne, shopping dagen, bootreisjes en passie op het programma staan. Dus neem diep adem, relax, sluit je ogen en denk aan het leven als een vakantie ver weg van het grauwe dagelijkse leven!

Daarnaast zal ik je zoveel mogelijk verwennen en je daardoor verpesten voor alle andere mensen aangezien je niks anders meer zal willen hebben! Zo zie je maar, ik ben de verschrikkelijke klootzak waar je moeder je altijd voor heeft gewaarschuwd.”

Hier zie je hoe het AIDA model is toegepast. Maar toch mist er iets, en dat is het actie gedeelte. Maar, het mooie is dat hij met een dikke knipoog terug verwijst naar de titel. Deze tekst is niet zo gedetailleerd omdat het de lezer genoeg ruimte geeft voor improvisatie en veel aan de verbeelding overlaat. De vrouw met een juiste mindset zal hier erg positief op reageren. Het is een psychologisch spelletje aangezien het brein het haat als er dingen niet helder gecommuniceerd worden en zal automatisch gelukzalige verbeeldingen creëren. Een van de antwoorden op deze tekst is de volgende:

“Hi there, jij verschrikkelijke man;)

Ik moet toegeven dat ik je profiel boeiend vind. Liefdes avonturen en alles wat goed is in het leven zijn dingen die mij wel aantrekken! Om ervaringen als deze te ontdekken en beleven met een aantrekkelijke man klinkt helemaal niet slecht!

Xx Jen.”

“Hé hé eindelijk een man die in staat is om actie te ondernemen! Daar ben ik wel voor in. Eindeloos berichten sturen is niks voor mij, ik ben al klaar voor avonturen, passie, intimiteit en paradijselijke bestemmingen en ik ben er NU klaar voor!”

Nou, als dat geen gewenste berichten zijn dan weet ik het ook niet meer. In mijn originele blog en boek zijn er nog veel meer voorbeelden en tips te lezen. Veel succes alvast!

Jullie vriend – Lars. Nomoremrniceguy.se