Zegt een baan iets over de waarschijnlijkheid van vreemdgaan?

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar de invloed die een baan kan hebben op het gebied van vreemdgaan. Tegenwoordig zien we zoveel films en series waarin er altijd wel een affaire gaande is! Bankiers, makelaars en analisten komen in verschillende onderzoeken naar voren als dé beroepen waarbij het meeste vreemd gegaan wordt. Hmm, in de film Wolf of Wallstreet was dit in ieder geval wel het geval! Zal het er dan echt zo aan toegaan zoals we op tv zien? Misschien kunnen sommige sugarbabes of sugardaddies ons hier over inlichten?;)

Op de tweede plaats van de top 5 cheating beroepen komen: piloten, stewardessen en ander cabinepersoneel! Dit verbaasd ons hier eigenlijk niet echt veel…  Je spendeert zoveel tijd samen tijdens een vlucht en het personeel ziet er altijd helemaal op en top verzorgd uit in pak/werk-tenues! Ook vliegen ze over de hele wereld naar de meest romantische of exotische bestemmingen! Blijkbaar is er dus echt love in the air…

En de derde plaats gaat naar… dokters en verpleegsters! Oh-oh what a shocker! Zo’n dokter McDreamy is dus blijkbaar niet alleen in series te vinden.

Op de vierde plaats staan CEO’s, managers en secretaresses. Zouden CEO’s niet op de eerste plaats staan omdat ze het altijd zo druk hebben met hun werk? Toch halen ze de top 5 dus blijkbaar vinden ze altijd wel een gaatje in hun drukke kalender om andere gaatjes mee op te vullen. . .

Last but not least… sport atleten, coaches of andere sport vertegenwoordigers. Nou ja voor sommige mensen is vreemdgaan dus blijkbaar ook een sport. Sporten heeft een sterk effect op de hormonen. Bijvoorbeeld op de olympische spelen werden in totaal 450 000 condooms uitgedeeld (dus 30 condooms per sporter, dat waren er dus twee per dag). Sporters zijn altijd omringd door mensen met goede en gespierde lijven – strakke buiken en six-packs enz.. Blijkbaar was het motto van de afgelopen olympische spelen “What happens in Rio stays in Rio”

Ladies and gents, houdt dit dus in je achterhoofd wanneer je iemand ontmoet met een van deze beroepen – je weet ’t maar nooit 😉