COMPETITIE: BEN JIJ SANTA’S SUGARBABY?

Kan jij de kerstkriebels al in je buik voelen? Zo niet, dan willen wij daar wel een bijdrage aan leveren door onze nieuwste competitie te introduceren: SANTA’S SUGARBABY.

In Denemarken, het land waar de allereerste website van SugarDaters® is opgericht krijgen kinderen een maand voor kerst elke dag een klein cadeautje. In sommige andere landen hebben ze een Advent Kalender, waar vier zondagen voor kerst kinderen een cadeautje krijgen. Wij vinden dat als je ouder bent je ook recht hebt op cadeautjes! Maar dan net op een iets andere manier natuurlijk waar je een ander soort speeltje ontvangt. Maar onthou dit, wij zijn niets meer dan opgegroeide kinderen en daarom hebben wij het idee om een alternatieve kalender te maken – een waar in plaats van snoepjes er Sugarbabies inzitten

Laat ons je creativiteit zien

Stel je het moment voor dat jij gaat daten met een Sugar Santa! Hoe zou jij hem verleiden? Wat voor kleur lippenstift zou je opdoen? Wat voor lingerie zou je kopen? SugarDaters® wilt jou de kans bieden om jouw creativiteit te laten zien! Op deze manier kan jij de exclusieve kans krijgen om met jouw mooie gezicht (en lichaam) in onze sprankelende kerst kalender te komen!

Hoe werkt het?

Maak een foto waarvan jij het beste denkt dat het jou als Santa’s Sugar Baby vertegenwoordigt. Upload deze foto in de sectie hieronder om mee te kunnen delen aan de competitie op SugarDaters®. De deadline om mee te doen met de wedstrijd is 23 november. Van alle foto’s die we hier bij de redactie ontvangen zullen de mooiste en creatiefste sugarbabes geselecteerd worden en deze worden dan een voor een bekendgemaakt. En dit is waar de Sugardaddies en Sugarmamas een rol spelen, zij zijn namelijk onze jury en hebben de mogelijkheid om op foto’s te stemmen. De foto met de meeste stemmen zal de competitie winnen. Stemmen is alleen mogelijk op de dag dat jouw foto geupload wordt, tot middernacht is er dan de mogelijkheid om een stem uit te brengen. Daarna is er nadat alle foto’s publiek gemaakt zijn nog een extra week van 25 december tot en met 31 december, om zo veel mogelijk stemmen te bemachtigen. De winnaar wordt dan op 2 januari bekend gemaakt!

Als sugarbabe zijnde weet je natuurlijk al hoe je kunt opvallen, toch? Dus ben sexy, provocerend en blijf beschaafd! Naaktheid is namelijk ten strengste verboden! Ook moet je op z’n minst 18 jaar oud zijn om mee te kunnen doen aan deze competitie. Daarnaast moet je een geregistreerd lid zijn van onze SugarDaters® website. Houdt er rekening mee dat de foto die je instuurd en die geselecteerd wordt gebruikt worden op onze social media platformen en wellicht ook door externe media, zowel nationaal als internationaal. De foto hoeft niet door een professionele fotograaf gemaakt te worden, zo lang de foto maar jouw schoonheid en jouw visie zo goed mogelijk vertegenwoordigt!

Tref €3000,- onder jouw Sugar kerstboom aan!

Het maakt ons niet uit of je goed of stout bent geweest dit jaar, onze kerstman is zeer royaal dit jaar! Dit betekend dat elke sugarbabe die geselecteerd wordt voor onze kerstkalender €100,- wint. De absolute winnaar van deze competitie zal maar liefst €3000 prijzengeld krijgen! Daarnaast krijgen alle meiden die meedoen hoogstwaarschijnlijk ook veel aandacht op hun SugarDaters® profiel, dat is natuurlijk niet gek na het uploaden van een Santa’s Sugarbabe foto!

Wij geloven in jullie creativiteit en passie. Dus, poseer alsof de kerstman zelf staat mee te kijken! Veel plezier en succes ermee. Meld je hier aan: https://sugardaters.nl/christmas_album

Meer informatie met betrekking tot de voorwaarden om mee te kunnen delen kunt u lezen in de sectie die wij hebben gecreërd genaamd “regels en voorwaarden”. Als u nog vragen hebt kunt u altijd een email sturen naar fenne@sugardaters.nl! Vergeet ons niet te volgen op Facebook, Instagram en Twitter!