Kerst competitie: Santas SugarBaby

De afgelopen week hebben we al behoorlijk veel sexy foto’s gekregen voor onze kalender van Sugarbabes. Stuur ons alsjeblieft nog veel meer zodat we genoeg beeldmateriaal hebben om onze finalisten te selecteren.

Voor degenen die nog geen deelnemer zijn in onze competitie, stuur ons alsjeblief jullie beste, sexy, kerstmis foto. Let  er dus op dat de foto een kerst thema moet hebben!  Voor degene die al een foto hebben geüpload, onthoud dat het is toegestaan om meerdere foto’s te uploaden om zo je kansen te verbeteren. Je mag foto’s in verschillende outfits nemen op verschillende locaties als jij denkt dat dit jouw creativiteit het beste weergeeft.

De foto’s moeten provocatief, creatief en smaakvol zijn om gekwalificeerd te kunnen worden, als dit niet het geval is dan maakt de deelnemer ook geen kans om €100 te winnen. Het doel van de competitie is dat jij via jouw foto’s ons kunt laten zien hoe jij de Kerstman zou verleiden.

Je kunt daarom bijvoorbeeld poseren in een kerst-outfit of in mooie rode lingerie. Of je bakt kerstkoekjes en doet hier iets creatiefs mee om zo de Kerstman te kunnen verleiden! Je kunt ook leuke kerstdecoratie ophangen voor je achtergrond op te vrolijken. Er zijn genoeg mogelijkheden om je foto een echte kerstsfeer te geven! Wij zijn er zeker van dat jullie het beste weten hoe het écht moet. We zijn in ieder geval benieuwd naar jullie eindresultaten.

Hier zijn nogmaals wat tips en regels samengevat die jullie wellicht wel kunnen helpen:

  • De foto (of foto’s) moeten sexy, smakelijk en in de kerst sferen zijn.
  • De foto moet aantonen hoe jij de Kerstman zou verleiden maar, naaktheid is ten strengste verboden
  • De foto moet puur voor deze wedstrijd gemaakt zijn, het mag daarom niet je huidige SugarDaters profiel foto zijn. Daarnaast mag de foto niet al eerder elders op het internet getoond zijn geweest.
  • De foto hoeft niet in een professionele kwaliteit te worden gemaakt, al moet de foto wel helder en duidelijk zijn. Hoe scherper en hoger de kwaliteit van de foto, des te beter het natuurlijk is.
  • Je moet duidelijk herkenbaar op de foto staan. Je gezicht moet daarom getoond worden, het beste is als je hele postuur op de foto staat.
  • Het is niet toegestaan om met meerdere personen op de foto te staan.

Meer informative over de competitie is te lezen in onze algemene voorwaarden.

Hopelijk zullen we nog meer sexy en leuke foto’s binnenkrijgen op de redactie. Tot nu toe zijn we al enorm tevreden dus als je nog wilt deelnemen zorg er dan voor dat jouw foto knalt! Dus, ga op zoek naar de perfecte locatie voor een photoshoot te houden en haal je meest sexy en kerstachtige kleding uit de kast. De Kerstman is een gelukkig man dit jaar, daar zijn wij nu al van overtuigd!

Klik hier om je aan te melden:https://sugardaters.nl/christmas_album

Succes en vooral heel veel plezier ermee.

moodboard