Snel, snel! De deadline voor de Santa’s Sugar Baby Competitie nadert!

Wist jij dat de tijd om creatieve kerst foto’s up te loaden waarop te zien is hoe jij de Kerstman zou verwelkomen bijna voorbij is? Als je nog geen mooie foto van jezelf hebt genomen waarin je onder de (neppe) sneeuw zit of bij de kerstboom, of in een mooie sexy kerstoutfit – wacht dan niet te lang met het uploaden van jouw super foto! De laatste dag om jouw foto’s te uploaden is namelijk 23 november al.

Ben je nog steeds niet overtuigd om deel te nemen? Lees dan nog even verder!

Onthoud dat wanneer je beslist je op te geven voor deze competitie, je kans maakt om 100€ te winnen als we jouw kerst foto doen selecteren voor de kalender. Daarnaast, maak je dan meteen kans op het winnen van €3000! Naast het geld win je ook publiciteit en de harten van veel sugardaddies of sugarmama’s die op onze site actief zijn in maar liefst 17 verschillende Europese landen.

Tot nu toe hebben we rond de 100 aanmeldingen ontvangen, dus onthoud dat hoe creatiever jouw foto is, hoe beter de kwaliteit en hoe kerstachtiger jouw foto is, de kans op winnen alsmaar groter wordt! Klik hier om je aan te melden:https://sugardaters.nl/christmas_album.

Als u nog vragen hebt kunt u altijd een email sturen naar fenne@sugardaters.nl! Vergeet ons niet te volgen op Facebook, Instagram en Twitter!