De laatste week om jouw stem uit te brengen!

Deze week is de laatste week waar jij jouw favoriete Sugarbabe kan steunen!

Kerst is helaas alweer voorbij, maar hopelijk hebben jullie ervan genoten! Gelukkig staat het volgende feest alweer voor de deur: Oud en Nieuw! Een van onze Sugarbabes zal sowieso spetterend het jaar ingaan! Wie dat zal zijn is aan jullie.

Je hebt deze week de mogelijkheid om een extra stem uit te brengen op jouw favoriete Sugarbabe. Wie verleid jou het meeste en moet er volgens jou winnen? Alle meiden uit de kerst kalender zijn onthuld en wachten nu in spanning af wie er nou daadwerkelijk die €3000,00 zal winnen! De winnaar zal op 2 januari bekend gemaakt worden en zal daarmee de volgende titel krijgen: Santa’s Sugarbabe 2016! Jeej!!! Wat zijn we benieuwd!!!!

week 5

Veel succes met kiezen wie jouw laatste stem verdient, want dat is natuurlijk lastig met zoveel mooie meiden om uit te kiezen!

Dit zal de laatste blog van 2016 zijn, de tijd vliegt. Gelukkig nieuwjaar, veel feest plezier zaterdag en tot volgend jaar!