Marije Oosting (“Me95”) is de winnaar van de Santa’s Next Sugarbabe Competitie!

Het nieuwe jaar is begonnen maar de feestdagen zijn voor deze Sugarbabe nog niet voorbij! Marije Oosting (” Me95″)uit Zwitserland (maar van Nederlandse afkomst!!) heeft onze competitie gewonnen met haar sexy kerstfoto en zal daarom maar liefst €3000,- ontvangen van Sugardaters®. Wij willen haar natuurlijk hartelijk feliciteren met het winnen van onze competitie!

We zijn hartstikke blij en trots om te zien hoe creatief en ambitieus onze Sugar Babes zijn en hoe goed ze allemaal erin geslaagd zijn zich in een foto duidelijk te kunnen uitdrukken. Helaas konden we jullie niet alle foto’s laten zien die we bij de redactie hebben ontvangen, we moesten een selectie maken van de beste foto’s. Dit was geen makkelijke klus maar het resultaat mag er zijn!

Toch kan er maar een de winnaar zijn en de Sugar Babe die volgens onze Sugar Daddies en Sugar mama’s het meest verleidelijkste is was Marije! Zij heeft laten zien hoe ze Santa zou verleiden maar heeft daarmee ook de meeste Sugar Daddies en Mama’s verleid! Daarnaast heeft ze de Kerst-spirit weten over te brengen en het is ongelofelijk leuk om te zien hoeveel mensen meegedaan hebben met onze competitie, hetzij met het kandidaat stellen en het stemmen.

idfsfds

We zien ernaar uit om te zien wat onze sexy winnares zal doen met het geld en wat haar reactie zal zijn zodra zo hoort dat ze heeft gewonnen! Zodra we dat weten zullen we het natuurlijk in een blogpost met jullie delen.

We willen iedereen graag bedanken voor de bijdrage aan deze competitie, we hebben ervan genoten! Jullie hebben het tot een groot succes gemaakt en daar zijn wij erg blij mee. We hopen dat jullie fijne feestdagen hebben gehad en wensen jullie een fantastisch 2017!