Pick up lines: Do’s en Dont’s

Van SugarBabies voor SugarDaddies:

Lieve Sugardaddies van over de hele wereld, we weten weldegelijk dat het geen makkelijke taak is om Sugarbabes op te pikken! We zijn allemaal verschillend en willen allemaal weer wat anders, dat maakt het natuurlijk niet makkelijker… Vandaar dat we nu een paar tips met jullie delen, hopelijk komen ze nog goed van pas.

De Do’s;
1. Make de eerste move!
De meeste Sugarbabies vinden het fijn al seen SugarDaddy als eerste contact zoekt met ze. Het nemen van de eerste stap laat ook zien dat je geen probleem ermee hebt om initiatief te tonen. Daarnaast weten we allemaal wel dat het ook mis kan lopen, daarom appricieren we het extra veel omdat het laat zien dat je best wel een risiko wilt nemen.

2. Probeer ons te entertainen.
Nee, je hoeft je niet als een clown te gedragen, maar goede humor scoort bijna altijd! Babes houden van lachen en van goed gehumeurde mannen! Maak een paar goede grappen en leuke opmerkingen, (zoals bijvoorbeeld spontane, lees niet afgezaagde, complimentjes) dat doet het altijd goed. Probeer niet om saaie gesprekken op gang te houden, Routines zijn ook echt een no-go. Kom met leuke nieuwe ideeën voor dates en maak ons flink nieuwsgierig! Verhalen van vroeger kunnen leuk zijn, maar probeer niet te veel in het verleden te hangen, focus meer op het hier en nu. Vertel over wat je nu bezighoudt, wat zijn je hobbies, welk boek ben je aan het lezen, wat vind je boeiend? Stel jezelf voor op een leuke spontane manier en laat het gesprek lekker informeel zijn gangetje gaan.

3. Ben een gentleman.
Hier bedoelen we niet mee dat je cheesy moet zijn, maar een leuke gent is altijd een score! Laat leuke berichtjes achter, als je weet dat ze iets is gaan doen dan vraag even hoe het was. Dit zijn kleine dingetjes die echt al het verschil maken. Daarnaast is het af en toe ontvangen van een bosje bloemen ook altijd een schot in de roos ;). Laat gewoon blijken dat je oprecht geinteresseerd bent in haar en in wat ze doet. Gegarandeerd succes!

Don’ts:
1. Probeer niet mister cool guy te zijn.
Hier kijken we sowieso straal doorheen en het is echt een ontzettend grote afknapper als je je anders voordoet zoals je bent. Je hoeft echt niet stoer te doen of ruig voor onze aandacht te krijgen. Het liefste hebben we gewoon iemand die zichzelf is zodat ook wij ons op ons gemak voelen en onszelf kunnen zijn. Laat ons ook geen drie dagen op een antwoord wachten omdat je dan wellicht denkt dat je “wanhopig” kan overkomen… dat is echt niet zo. Natuurlijk hoef je ons niet 24.7 berichtjes te sturen maar laat iemand niet met opzet op een antwoord wachten, dan is er een grote kans dat een andere SugarDaddy haar in de tussentijd aan de haak slaat!

2. Onduidelijk zijn is ook echt een afknapper.
In het begin heb je de kans om ons duidelijk te maken waar je naar opzoek bent, een partner, een vriend of een casual partner. Onduidelijkheid maakt ons onzeker en daar houden we niet van. Uiteraard kun je niet meteen als partners van start gaan en moet een relatie zorgvuldig opgebouwd worden, maar het geven van verkeerde signalen komt helaas redelijk vaak voor en zorgt voor pijnlijke en kwetsende situaties. Duidelijke communicatie en signalen zijn noodzakelijk om aan te tonen hoe je iemand ziet. Dus mannen, keep it simple!

Zó mannen! Tijd om deze tips in de praktijk uit te oefenen, veel success met het winnen van onze Sugarbaby’s harten! Veel plezier allemaal.