Vul alstjeblieft deze survey in, het duurt 2 minuutjes!

Beste Sugar Daddies en Sugar Babies, we willen jullie vragen om alsjeblieft deze survey in te vullen! Dit zal ongeveer maar twee minuten duren. Er zijn uiteraard geen verkeerde antwoorden, wij zijn gewoon benieuwd naar een eerlijk antwoord.

 Het doel van deze survey is om vast te stellen op welke gebieden mannen en vrouwen het eens of oneens zijn met elkaar. Het is uiteraard geen feministische survey of een dat vrouwen ophemelt. Het enige doel is om het verschil in antwoorden tussen mannen en vrouwen te zien. Het resultaat zal dan in Maart gepost worden op onze blog. De antwoorden die gegeven worden zijn volledig anoniem!

We hopen dat jullie twee minuutjes de tijd nemen om de survey in te vullen! Alvast hartelijk bedankt voor de hulp!