Wat zegt jouw sterrenbeeld over je seks leven?

Geloof jij in het geluk dat horoscopen voorspellen? Doe je SugarBabe of SugarDaddy dat ook? Kom er dan nu achter wat voor invloed jouw sterrenbeeld heeft op je seksuele drift en chemie!

Waterman Een waterman houdt het meer van mentale aspecten dan de fysieke aspecten in een partner. Een goed gesprek is altijd een goed begin om de juiste klik met een waterman te maken. Watermannen houden van vrijheid en kunnen het normaal gesproken niet zo goed met eigenwijze partners vinden. Seks is van groot belang, maar een mentale klik moet zeker ook aanwezig zijn. Als er een klik is met een waterman zullen de vonken ervan af spatten, succes is gegarandeerd. Een Waterman matcht goed met een weegschaal, ram en boogschutter. 21-01/18-02

Vissen

Vissen zijn gevoelig en dromers. Vissen hebben een goede intuïtie en hechten veel waarde aan gevoelens. Vissen hebben een klein hartje waar gevoelens snel kunnen ontstaan. Vissen zijn openhartig en houden van romantiek. Seks is voor vissen een kunst en hechten daarom ook veel waarde aan de chemie met hun partner.

Vissen matchen goed met de kreeft, schorpioen en de stier.

19-02/20-03

Ram

De ram staat erom bekend veel toe te geven aan impulsen. Je hebt een hekel aan routine en bent altijd in voor avonturen, vooral als er veel spanning of misschien wel gevaar bij komt kijken. De ram houdt van seks, maar is gehaast en wilt altijd de climax bereiken. Je kan in de verleiding komen wanneer je voelt dat een relatie serieus begint te worden, maar af als er teveel routine in het spel komt.

De ram matcht goed met de leeuw, tweelingen en boogschutter.

21-03/20-04

Stier

De stier kan fysiek contact waarderen. De stier is soms stil en verlegen, maar wanneer het op seks aankomt zal de Stiers performance je verrassen! Verbaas je er dan ook maar niet over dat de stier het makkelijk voor elkaar kan krijgen om jou helemaal flabbergasted en madly in love achter te laten na de eerste keer. Want als je dit hebt beleeft mag je van geluk spreken.

De stier matcht goed met de kreeft, schorpioen en steenbok.

21-04/21-05

Tweelingen

Een persoon met het sterrenbeeld tweelingen heeft een goede fantasie. De tweeling houdt van seksuele verhalen en fantasieën, houdt ervan om verschillende dingen uit te proberen om zo meer emotie aan de relatie toe te voegen. De tweeling is een ongelofelijke verleider, maar houdt er ook van om aanboden te worden. De tweeling is boven alles ook dé ideale partner om mee te praten om je wildste ideeën mee te delen.

Tweelingen matchen goed met: de leeuw, weegschaal en waterman.

22-05/21-06

Kreeft

De kreeft is het gevoeligste sterrenbeeld. Iedereen die een kreeft kent, weet dat er veel emoties de revue kunnen passeren. Als kreeft houd je het meeste van contact, mensen die trouw zijn en waar je je op je gemak bij kan voelen en van langdurige relaties. Een one-night stand is niet iets wat de kreeft gelukkig maakt. Seks is heel belangrijk voor een kreeft, maar er moet liefde en genot bij komen kijken anders kan het leeg en zinloos aanvoelen.

De kreeft matcht goed met de schorpioen, vissen, maagd en de stier.

22-06/23-07

Leeuw

De leeuw is erg op zichzelf gefocust en houdt ervan om complimentjes te krijgen. De leeuw weet echter ook goed hoe hij een seks partner tevreden kan houden. Seks is erg belangrijk voor de leeuw en houdt ervan om het leuk en casual te houden. Humor, speciale standjes en dirty talk is dan ook onvermijdelijk wanneer je seks hebt met een leeuw.

De leeuw matcht goed met tweelingen, de boogschutter en met de waterman.

24-07/23-08

Maagd

De maagd is behoorlijk veeleisend wanneer het op hygiene aankomt! Een maagd houdt van seks en geniet van massages. Lichaamsgeuren zijn belangrijk voor de maagd en een goede geur maakt iemand, volgends de maagd, extra aantrekkelijk. De maagd houdt ervan om goed voor iemand te zorgen en om zelf ook goed verzorgd te worden.

De maagd matcht goed met de schorpioen, stier en steenbok.

24-08/23-09

Weegschaal

De weegschaal is erg veeleisend wanneer het op partners aankomt. Een weegschaal is gek op mode en is altijd helemaal wild van de nieuwste trends. Seks is ook erg interessant voor een weegschaal en daarom zijn ze altijd op zoek naar iets om de seks te vernieuwen. Het zijn echte innovators wanneer het om standjes, fantasieën of spannende plekjes gaat.

De weegschaal matcht goed met tweelingen, watermannen, de ram en de leeuw.

24-09/23-10

Schorpioen

Bereid je goed voor om met een schorpioen te gaan! Deze zijn namelijk hard to get en zullen niet snel hun ware gevoelens tonen. In bed is dat echter een heel ander verhaal! Schorpioenen houden van seks, vooral als het op ongebruikelijke plaatsen gaat! Dus neem een schorpioen mee naar een plaats waar het hart sneller van gaat kloppen.

De schorpioen matcht goed met de boogschutter, weegschaal en waterman.

24-10/22-11

Boogschutter

De boogschutter hecht veel waarde aan de fysieke uitstraling van een partner. De boogschutter staat ervoor bekend bazig te zijn in bed, ze houden ervan om hun partner rond te commanderen. Intense boogschutters houden van sterke emoties en genieten van een goed gesprek na de seks.

Een boogschutter matcht goed met de leeuw, weegschaal en waterman.

23-11/22-12

Steenbok

De steenbok is liberaal en houdt van veel verschillende dingen wanneer het op seks aankomt. Steenbokken zijn extreem seksueel en intens, houden van wilde seks en zullen veel verassingen voor je in petto hebben.

De steenbok matcht goed met een kreeft, een andere steenbok en vissen

23-12/20-01

 

Vergeet ons niet te volgen op Facebook