Zeven mythes over Sugarbabes die niet waar zijn:

  1. Sugar relaties zijn niet echt

Veel mensen denken dat sugar relaties niet echte relaties zijn, maar wie bepaald nou eigenlijk of een relatie echt is of niet? Dat doen we toch zeker zelf, of niet? Sugar relaties zijn weldegelijk echt! Wist je dat er zelfs al SugarDaters huwelijken zijn voortgekomen. Sommige hebben dus daadwerkelijk dé ware gevonden via onze website. Als dat niet echt is dan weet ik ‘t ook niet meer! Natuurlijk eindigen niet alle sugar relaties met een happy ending of zelfs met een huwelijk, maar dat betekend niet dat dé klik en chemie tussen de Sugarbabe en Sugardaddy niet echt is/was. Zelfs als sommige geen gevoelens willen hebben en niet op zoek zijn naar liefde, kan er nog steeds een leuke klik aanwezig zijn!

  1. We zijn prostituees

Nou, ik denk dat helaas veel van ons dit al te horen hebben gekregen. Maar wij weten wel beter! Sugarbabes zijn geen prostituees. Seks is niet iets dat we verkopen en gebeurd alleen als er een juiste klik met onze Sugardaddy is. Dus, als mensen denken dat Sugarbabes prostituees zijn, zijn mensen die one-night stands hebben da nook prostituees? Of gewoon dom omdat ze er niks extra’s voor krijgen? Met sugardating is het onze tijd en ons gezelschap dat telt en waar we in ruil iets leuks wat we graag willen hebben of een financiële vergoeding voor krijgen. Dates zijn niet alleen gezellig voor de Sugardaddy, maar ook voor ons. Dus who cares of we er iets extra’s voor ontvangen?

       3.   We zijn dom en hebben niet gestudeerd

Oh god ja, deze weer… nou, wat kan ik daar op zeggen? De meerderheid van de Sugarbabes op onze website zijn studenten… hoezo dom en geen studie? De meeste studenten op onze site zijn gaan sugardaten om hun studentenleningen af te kunnen betalen. Sugarbabes hebben dus weldegelijk gestudeerd en zijn slim genoeg om gebruik te maken van sugar relaties om hier financieel voordeel van te hebben. Dus zeg nou zelf, maakt dit ze dom of juist slim?;)

       4.   Alle Sugardaddies zijn oud, lelijk of losers

De meeste sugardaddies op SugarDaters zijn tussen de 35 & 55 jaar oud. De meeste zijn gestart met sugardaten omdat ze het te druk hebben met werk om een full-time relatie te hebben. Sugardaddies zijn bij definitie niet lelijk, het ligt er daarnaast ook maar net aan waar je op valt of niet. Dat is natuurlijk ook bepalend of je iemand lelijk vind of juist aantrekkelijk. Gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak en past op ieder potje een dekseltje! Er zijn veel aantrekkelijke en succesvolle mannen op de website die naar een babe op zoek zijn waar ze een leuke tijd mee kunnen hebben ondanks hun drukke werkleven. En waarom zouden er in hemels naam zoveel babes op onze website zijn als er alleen maar oude lelijke losers te vinden waren? Riiight!

  1. We kunnen geen relaties hebben zonder seks

Er zijn verschillende Sugardaddies die niet eens geïnteresseerd zijn in seks. Ze zijn bijvoorbeeld meer op zoek naar een leuke casual partner waar ze verschillende dingen mee kunnen ondernemen. Er zijn bijvoorbeeld mannen die getrouwd zijn of een vaste partner hebben maar die zo nu en dan ander leuk gezelschap missen waar ze mee kunnen dineren en kletsen. Bijvoorbeeld als ze voor het werk moeten reizen en sociale activiteiten willen ondernemen. Daarnaast zijn er ook mannen die op zoek zijn naar iemand waar ze gezellig mee kunnen knuffelen, daten, kussen en andere dingen behalve seks. De meeste zijn dus gewoon opzoek naar een speciale babe die hun leven kan opfleuren zonder dat het allemaal om seks moet draaien.

  1. Sugardating draait om jonge dames gebruiken of om gebruikt worden door golddiggers….

Bij sugardating is er altijd een win-win situatie. Sommige mensen zijn pessimistisch ingesteld en denken dat sugar relaties draaien om het gebruiken van elkaar. Dit klopt enigszins ook wel, we gebruiken elkaar om allebei een leuke tijd te hebben en om dat te krijgen wat we graag willen. Of dat nou een leuke date met een babe is of die leuke handtas die je al zo lang wilt hebben. Het fijne aan sugardating is dat beide partijen weten wat de ander graag wilt en wat the real deal is. In sommige reguliere relaties komt er vaak een van de twee bedrogen uit, dat is pas pijnlijk…

  1. We hebben allemaal problemen in ons leven en dat is de reden waarom we sugardaten

Veel mensen denken dat Sugarbabes een vaderfiguur in hun leven missen en dat dit dus de reden is waarom ze graag een Sugardaddy willen hebben. Nou nee, niet echt. Het kan inderdaad soms voorkomen, maar het is niet de voornaamste reden waarom de iemand een Sugarbabe wilt worden. Ook heeft niet iedereen grote schulden of financiële problemen. Er zijn genoeg voorbeelden van Sugarbabes die doen sugardaten omdat ze graag iets extra’s naast hun reguliere baan willen verdienen of omdat ze graag een maatje willen hebben maar niet op zoek zijn naar een long-term vaste relatie. In ieder geval profiteren en genieten beide partijen van elkaars gezelschap.

Vergeet niet om ons te volgen op Facebook!