Drie tekenen die aantonen dat hij je wel ziet zitten!

Daar sta je dan, na je eerste Sugardate! Opgewekt, enthousiast en misschien een beetje nerveus? Want hoe weet je nou echt of hij je ook wel ziet zitten? Maar maak je niet druk, je bent niet de enigste die hier over nadenkt! Hier zijn drie tekenen die kunnen aantonen dat hij je wel ziet zitten!

Oogcontact

Oogcontact zegt veel over de interesse die je date in jou heeft. Daarnaast zegt het ook veel over zijn persoonlijkheid. Bijvoorbeeld of hij verlegen is of juist zelfverzekerd.

Als hij verlegen is dan handelt hij hoogstwaarschijnlijk met het “less is more” principe. Hij zal zijn blik snel afwenden wanneer jullie direct oogcontact hebben. Hij zal waarschijnlijk meer naar je kijken wanneer jij niet direct terug naar hem kijkt. Wanneer jullie blikken elkaar kruisen zal hij snel het oogcontact afbreken. Dit komt omdat hij zo verlegen is, en direct oogcontact kan in eerste instantie erg imponerend zijn en het kan hem een beetje ongemakkelijk laten voelen.

Als hij juist erg zelfverzekerd is zal hij juist moeite doen om zoveel mogelijk oogcontact met je te maken. Hij zal het erg duidelijk maken dat hij je wel ziet zitten. Hij zou het zelfs spontaan kunnen zeggen, maar zijn eerste move zal via zijn ogen gemaakt worden. Een zelfverzekerd persoon zal je verleiden met zijn ogen en glimlach wanneer jullie oogcontact maken.

Actief luisteren

Wanneer je date actief naar je luistert, betekend dit hoogstwaarschijnlijk dat hij oprecht in je is geïnteresseerd. Maar hoe weet je nou of hij actief luistert? Als je date aantoont dat hij iets begrepen heeft zal hij dit benoemen door een “hmm hmm” of “ah ja, oké” of ander kort teken van begrip. Hij zal daarnaast ook dieper ingaan op het verhaal dat je zojuist hebt verteld en zal niet snel overschakelen op zijn eigen verhaal. Jij komt namelijk op de eerste plek en alleen maar over zichzelf vertellen is niet wat op een date belangrijk is.

Toch moet je er even op letten of hij niet alleen geïnteresseerd is in een bepaald topic of dat hij interesse toont in bijna alles wat je hem verteld tijdens de date!;)

Hij zit niet constant op zijn mobiel

Probeer er eens op te letten hoe vaak hij op zijn mobiel kijkt tijdens de date. Als er een berichtje tevoorschijn komt en hij checkt zijn telefoon even snel, dan is dat niet meer dan normaal. Dan kan hij er natuurlijk voor kiezen om het bericht te openen en meteen te reageren of om later te reageren. Wanneer het dringend is zal hij je dit zeggen en zich verontschuldigen om een berichtje terug te sturen. Daarna zal hij zich weer volledig op jou moeten richten. Maar, als hij constant zijn mobieltje checkt en bijvoorbeeld WhatsAppt en Facebook open heeft terwijl jullie in gesprek zijn, dan is er waarschijnlijk iets mis. Er is geen enkele reden om nu.nl te checken of om zijn Facebook’s Newsfeed te checken wanneer jullie op date zijn. Tenzij je naar de wc gaat natuurlijk… Als het lijkt dat hij vaker naar zijn telefoon kijkt dan naar jou, is het waarschijnlijk beter om met een andere SugarDater te gaan daten!

Vergeet niet om ons op Facebook te volgen!:D