Let’s get some more sugar.  Hoe vraag je aan je Sugar Daddy voor een leuke reis?

Jimmy Choo heels zijn natuurlijk super om te krijgen, maar een trip naar de Dominicaanse Republiek of iets dergelijks kan daar natuurlijk niet aan tippen, toch?

Aangezien je nu waarschijnlijk al een tijdje actief bent op SugarDaters, is het hoogstwaarschijnlijk dat je de nodige designer handtassen, hakken, gadgets if make-up al hebt ontvangen. Dus, hoe kan je ’t nog upgraden naar iets beters? Waar droom je nu nog van? Nou, wat dacht je van het bezoeken van bounty stranden waar de meeste toeristen nog nooit zijn geweest. Lekker zwemmen tussen de dolfijnen en margaritas drinken op ’t strand in een super chille sunlounge, niet slecht toch? Maar hoe kun je dit voor elkaar krijgen?

Praat erover

Vraag hem eens wat de beste reis was die hij ooit heeft gemaakt. Wat vond hij het coolste en waar was het? Was het iets speciaals? Via deze vragen kun je nagaan wat voor soort reizen hij het leukste vind. Dan kun je dit vergelijken met jouw voorkeuren en waarschijnlijk voorstellen om samen te gaan!

Drop hints

Misschien is het eens tijd om wat duidelijke hints te droppen… wellicht dat hij nog niet eens aan reizen heeft gedacht! Ga eens fantaseren “oh hoe chill zou het zijn om samen naar Costa Rica te gaan” of “ooh een safari in Zuid Afrika klinkt echt super cool, kijk dit kleine olifantje eens! Zou het niet gaaf zijn dat eens te doen?” etc. Op deze manier creëer je een paar scenarios in zijn hoofd en dan zal hij waarschijnlijk (hopelijk) de rest invullen.

Het “Brand new bikini excuse”

Oooh had jij toch nét die hele vette sexy nieuwe bikini gekocht… maar geen goede gelegenheid om hem aan te trekken. Als je nou eens op vakantie zou kunnen……… 😉 Trek ‘m aan en laat zien wat voor killer je erin lijkt! Je Sugar Daddy zou dan wel de juiste gelegenheid voor je kunnen creëren!

You just purchased a really kicking ass, sexy AF swimsuit, but you have that tiny little problem- where to wear it.  Put it on, take a photo and send it over to you Sugar Daddy asking: “can you imagine this swimsuit covered with sand? Because I do”

Vergeet ons niet te volgen op Facebook!