Het is volgens mannen niet zo moeilijk om sexy te zijn voor vrouwen!

Lange benen, blond haar, grote borsten enz. enz. dat is wat wij vrouwen denken waar een man over droomt. Maar is dit wel zo? Misschien zijn mannen wel helemaal niet zo oppervlakkig als wij vaak denken dat ze zijn.

 SugarDaters® onthult 5 dingen wat mannen sexy vinden wanneer het op vrouwen aankomt.

1. avontuurlijke spirit

Natuurlijk is het super relaxed om zo nu en dan voor je TV te hangen, maar mannen houden van vrouwen die van avonturen houden en actief zijn. Het laat zien dat je zoveel mogelijk uit je leven wilt halen, van plezier houdt en nieuwe ervaringen wilt opdoen. Om samen nieuwe dingen te beleven en samen herinneringen die je lang bij zullen blijven is wat volgens mannen een vrouw extra sexy maakt!

2. Eerlijkheid

Ja dames, eerlijkheid duurt het langst. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen bijna net zo vaak vreemd gaan als mannen. Liegen en bedriegen breng een relatie niks behalve rottigheid toe. Vertrouwen is de sterkste basis voor een goede en gezonde relatie en mannen die volledig op hun partner kunnen vertrouwen zullen zich ook meer aangetrokken voelen.

3. Zelfvertrouwen

Het is al vaak gezegd geworden. Zelfvertrouwen is super sexy. Helaas zijn veel vrouwen onzeker over hun eigen lichaam, en als ze zich zeker voelen zijn ze bang om als arrogant bestempeld te worden. Zonde want zelfvertrouwen is absoluut niet hetzelfde als arrogant zijn! Mannen zijn niet op zoek naar iemand die een “size zero” heeft of grote borsten, het is alleen echt een afknapper als ze constant naar geklaag moeten luisteren. Vaak heeft een man die kleine oneffenheden waar jij zo onzeker over bent nog niet eens gezien! Maar als jij alle kleinigheden gaat uitvergroten zal het beeld wat je partner over je heeft ook beïnvloed worden. Niemand is perfect wordt er vaak gezegd, maar wat betekend het eigenlijk? “Perfect zijn”. Wij vinden dat je perfect bent als je tevreden en happy bent en als je het goede in jezelf en andere mensen ziet. Positiviteit is erg aanstekelijk, maar nativiteit is dat helaas nog meer, omdat het voor een of andere makkelijker is te geloven dat je minder goed uitziet dan dat je te horen krijgt dat je er wel goed uitziet. Dus als iedereen wat positiver wordt en je zelf sexy en blij gaat voelen zal je dit uitstralen en dat is hot!

4. Puur natuur

Mannen houden er niet van om ’s ochtend wakker naast een compleet anders uitziende vrouw. Natuurlijk is make-up een godsgeschenk maar dat betekend niet dat je een tweede gezicht moet creëren. Het is gebleken dat mannen zich meer aangetrokken voelen tot vrouwen die er natuurlijk uitzien dan vrouwen die 10 lagen make-up dragen, omdat ze dan achterdochtig worden. Dus dames houdt de lengte van je gelnagels in toon, laat de kleur van je foundation matchen met je eigen huidskleur en draag geen dubbele push up bh’s die je borsten onnodig laten uitpuilen! Natuurlijkheid is sexy volgens mannen, en dat spaart ons dus meteen een hele boel geld en tijd, win-win!

5. Zelfstandigheid

De zelfstandige vrouw is interessant voor vele mannen. Het laat zien dat je goed voor je zelf kan zogen en dat je sterk bent. Mannen houden wel van een uitdaging en zullen dan moeite doen om je te laten inzien dat een man best wel nodig kan zijn. Of dat in werkelijkheid ook zo is, is weer een ander verhaal mannen!;) Iets over “men are not a neccessity but a luxury”, mannen willen dat vrouwen ze willen. Het jagers instinct zit nog diep in ze hoor ladies, dus laat ze maar eens goed zweten- daar houden ze stiekem wel van!