Vijf leuke tips om dit weekend van het warme weer te genieten!

Het is prachtig weer! Daarom hebben wij voor jou vijf leuke tips voor als je nog niet weet wat je dit weekend kunt gaan doen!

1: Er komen weer een paar echte warme dagen aan! Deze dagen zijn heerlijk om verkoeling te zoeken in een zwembad, en dan uiteraard het liefst een buiten zwembad! Ga heerlijk op je sunlounger liggen en ga lekker bakken in het zonnetje. Neem en af een toe een plons in het zwembad om af te koelen, en om ervoor te zorgen dat je niet uitdroogt is een cocktail natuurlijk een must;)

2: Als je dicht bij de kust woont, of de mogelijkheid hebt om naar het strand te gaan dan is dit natuurlijk ideaal! Op het strand kun je heerlijk verkoelen met een fris briesje en de coole zee. Tussendoor lekker ontspannen op je sunlounger en een beetje bij bruinen en later genieten van een drankje en snacks bij een relaxte strandtent.

3: Ga lekker terrassen! Hou je van de zon en wil je bijkleuren, zoek dan een lekker terrasje uit en geniet van een drankje en klets lekker bij met je sugarbabe/sugardaddy! Gelukkig is het mogelijk om verkoeling te zoeken onder grote parasollen mocht de zon je teveel worden.

4: Bootje varen. Huur een bootje en ga over de kanalen varen! Heb je zelf een bootje? Dan is dat al helemaal perfekt! Ga heerlijk relaxt varen over de kanalen in bijvoorbeeld Amsterdam. Het is dé beste manier om Amsterdam te verkennen en om te relaxen. Neem snacks en rosé mee aan boord en laat je door je sugardaddy lekker rondvaren en verwennen.

5: Picknicken. Wist je dat een picknick best romantisch en classy kan zijn? Je hebt tegenwoordig de mogelijkheid om sunloungers in te klappen en handig te vervoeren, dus je hoeft écht niet perse op de grond te gaan liggen hoor;) Ga heerlijk BBQen of neem tapas of andere lekkere hapjes (en uiteraard genoeg drankjes) mee en ga heerlijk met z’n tweeën genieten in het park!

Geniet van de zomer!