Sugar Advisor: Suiker is als een drug

SUIKER IS ALS EEN DRUG

Oliwia Misiak

Oliwia Misiak een slimme, strategische en reflecterende Sugar Baby op SugarDaters®’s website, had het geweldige initiatief om contact met ons op te nemen en haar bijdrage aan onze blog aan te bieden. Het was een voorstel die we moeilijk konden weigeren. Waarom? Omdat ze over haar eigen ervaringen schrijft. Haar verhaal, adviezen en tips komen uit haar eigen leven. Ze legt uit hoe mensen de Sugar Dating-wereld zien en hoe het echt is, het doorbreken van taboes, stereotypen en vooral ook het laten zien van de niet zo fijne delen van deze soorten relaties. Oliwia is nu al 2,5 jaar een Sugar Baby en de redenen waarom ze in deze wereld sprong hebben haar op zoveel niveaus vervuld, omdat ze zich altijd aangetrokken voelde tot oudere mannen. Oliwia onze ‘’Sugar Advisor’’ zal ons allemaal de echte wereld van Sugar Dating laten zien die niet alleen de SugarDaters®-gemeenschap zal inspireren, maar ook mensen buiten deze verfijnde wereld.

Oliwia

De intelligente, strategische en reflecterende Sugar Baby. Deze blog gaat over een levensverandering. Van niks naar verfijning en spiritualiteit. Geboren in 1993, 58 kg en 172 centimeters lang. Schrijver, schoonheidsspecialist, beauty-nerd, masseuse en een expert in communicatie met een man op straat en in bed. Een wereldburger die parttime in Kopenhagen woont en een open relatie heeft met een van haar Sugar Daddies. Zoveel gedachtes in de hoofden van jongen en prachtige meiden. Moeilijke keuzes die hun levens kunnen veranderen van het eten van kaviaar naar verschilde take-away diners. Dit zijn de keuzes van deze meiden die van oudere mannen houden. Niet ‘oud’ maar ‘ouder’. Deze meiden houden ook van geld die deze ‘oudere’ heren hebben. Deze mannen zijn ervaren, doelgericht en aantrekkelijk. Ze weten wat ze van het leven willen: onvoorspelbaarheid, plezier en vrouwelijke aandacht. Eigenschappen van een perfecte Sugar Babe. Vergeet intelligentie, verfijning en klasse niet. Dat helpt veel in deze wereld.

Sommige mensen noemen het Sugar Dating. In een perfecte relatie bestaan deze worden niet en worden ze nooit hardop gezegd. Je kent je rol, je hoeft ze geen ‘naam’ te geven. Het is een stille akkoord. Een akkoord tussen een jonge meid die een uniek leven wilt in een ‘betere’ wereld met een man die haar een one-way ticket daar heen kan geven.  Je zal je wel afvragen waarom een one-way ticket? Wanneer je eenmaal de Cristal Champagne hebt geproefd wil je niet meer terug naar Heineken Bier. Deze suiker wereld is als een drug, je weet niet eens wanneer je verslaafd ben geraakt. Pas op, deze tekst is nogal cynisch en mijn houding ten opzichte van mannen tamelijk praktisch.  

De Daddy

De perfecte heren die bereid zijn om je de wereld te geven in ruil voor een beetje aandacht en gezeldschap. Eenzaam, rijk en kwetsbaar. Kleine jongens gevangen in de lichamen van oudere mannen. Paus Johanne XXIII zei ooit: ‘’Mannen zijn als wijn – sommigen wenden zich tot azijn, maar de beste verbeteren met tijd. Goedgekeurd. Maar alle mannen hebben nu eenmaal hun speelgoed nodig. Het maakt niet uit of ze met auto’s, boten, ballen of vrouwen spelen het verandert nooit. Waarnaar ze het meest hunkeren? Acceptatie. Het is een kwaliteit die ze zelden krijgen van hun vrouw, vriendin of zelfs moeder. Hun ego wordt niet genoeg gestreeld en dat is wanneer wij in beeld komen. Wij zijn een ontsnapping naar het buitengewone. Betoverende en fascinerende dames die elke millimeter van hun lichaam en ziel zullen accepteren. Hij zal al het zuurverdiende geld uitgeven om zich een ‘’man’’ te voelen.

Daddy

‘’Mannen heersen over de wereld, vrouwen heersen over de mannen’’, herhaal het als een mantra. Het levensbloed van mannen is om indruk op ons te maken: het schone geslacht.

De Sugar Babe  

Het dienen van een weldoener is vermoeiend, vooral als het niet het hoofddoel van je leven is. Ambitieus en vastberaden zijn wordt gewaardeerd maar in kleine dosis. Intelligente Sugar Babes verlangen een succes dat zonder zijn hulp niet haalbaar is. Niet alleen geld is belangrijk, maar ook een connectie en nogmaals, een connectie. Onbereikbare mensen voor jou zijn zijn vrienden. Naast de introductie als zijn vriendin, heb je ook zelfvertrouwen, brein en het vermogen om te drinken nodig, heel veel drinken. Succesvolle mensen drinken vaak hun ongeluk weg met alcohol, dure alcohol. Dus je moet weten of Cabernet Sauvignon met ossenhaas gaat. Na een boozy en snazzy nacht zou je positie van je dromen kunnen krijgen. Laat hem je enthousiasme, twinkel en natuurlijk je stijlvolle maar sexy jurk herinneren, mag je glimlach nooit verdwijnen. Behandel ze met respect en waardeer dat je deel kunt uitmaken van deze dronken en luxueuze cirkel. Vergeet niet dat je ’s morgens op een godin moet lijken. Leer met je alcohol om te gaan want in de glamorous wereld bestaat er geen kater. Rijke mensen zuigen de dagen leeg.

SugarBaby

Vrouwen hun instinct willen graag hun welzijn paraderen. We fantaseren allemaal over een Chanel-tas of een Tiffany-ring. Je moet realiseren: eetlust komt met eten. Met andere woorden: hoe meer je hebt, hoe meer je wilt. Je verwachtingen worden groter omdat je denkt dat je verdient wat hij je geeft. Heb geen verwachtingen, neem niets als vanzelfsprekend aan. Waardeer hem en wees geduldig. Stoute meisjes worden altijd beloond.

Liefs,

Sugar Advisor

Je bent altijd welkom om Oliwia een e-mail sturen naar sugaradvisor@sugardaters.com of stuur een bericht naar @SugarAdvisor op Facebook.

Geef Sugar Advisor – Facebook een LIKE en vergeet niet om ons te volgen op InstagramFacebookTumblr!