Sugar Advisor: Verblind door Master… (card)

Verblind door Master… (card)

Oliwia

Gooi niet alles in één keer weg voor je SugarDaddy (ook al is het verleidelijk). Vrouwen met een onafhankelijke geest en onderdanige ziel zijn de meest aantrekkelijke. Zorg ervoor dat je je eigen appartement, vrienden en werk hebt. Gesitueerde mannen willen niet met lege poppen spelen, ze willen het leven diversifiëren met een verantwoordelijke vrouw. Hem informeren hoe ‘druk’ en sociaal je bent, zal zijn vruchten afwerpen. Hij zal meer en meer tijd met je willen doorbrengen. Je inmenging in zijn leven zal toenemen. Laat hem jou overtuigen dat samen gaan wonen een fantastisch idee is.

Je moet zelfbeheersing en verfijning tonen. Je moet iemand worden tussen een huisvrouw en promiscue SugarBaby. Laat hem niet wennen aan het een óf het ander. Verras hem. Ze zijn dol op de onvoorspelbare en energieke kant van jonge vrouwen.

Hoe dan ook, verras hem nooit met (te weinig) geld op zijn bankrekening, eventjes shoppen dat eindigt in 50 duizend, maakt niet uit in welke valuta is geen klasse. Elke vrouw droomt ervan om is naar de winkel te gaan en om niet naar de prijs te kijken. Het zit hem in de details, geloof me ik ken dit gevoel. Meestal komt het als ik geen cent in mijn zak heb. Op dat moment heb ik het allemaal nodig. Maak zijn portemonnee niet leeg om jouw dromen te realiseren. Respecteer zijn rijkdom als het jouwe. Als hij je innerlijke winkel prinses wilt bevredigen ‘na lang overleg’, dan is het prima.

Screen Shot 2018-03-06 at 13.47.30

Onlangs hoorde ik een verhaal van een andere SugarBabe die ik ken in dezelfde situatie. De lunch veranderde in een winkel marathon en voordat ze het wist had ze 100 duizend dollars uitgegeven. De zwarte Mastercard was te verleidelijk. Ze bracht echter geen dag meer door met haar SugarDaddy. Producten gingen terug de winkelschappen in en zij ging terug naar de realiteit.

Terugkeren naar de realiteit zal frustrerend zijn maar vroeg of laat zal het gebeuren. Het is zeer traumatisch en een brutale realisatie voor niet-ervaren SugarBabes. In de eerste fases van de ‘’relatie’’ reis je, eet je heerlijk, leef je in luxe en grijp je de dag. Je denkt niet aan de toekomst maar een slimme SugarBabe grijpt de dag én denkt aan morgen. Ze maakt hem onbewust gehecht aan haar zodat ze de realiteit niet opnieuw hoeft te beleven. Ze geeft hem momenten van gelukzalige vrijheid en heeft hem stomdronken van liefde. Dit is waar mannen dromen van gemaakt zijn. Kinky seks en trio’s zijn een optie. Begrijp me niet verkeerd je moet niet losbandig zijn maar graag open staan voor nieuwe ervaringen en go-with-the-flow.

Belangrijke tip: geef jezelf niet gemakkelijk, hij moet moeite doen. Het is een deel van het DNA van een succesvolle man. Wat gemakkelijk komt heeft geen waarde voor een man die alles heeft.

In mijn geval is het een stille afspraak op een lange termijn. Na elke reis ‘’moet’’ ik weer aan het werk in het land waar ik ‘’wil’’ wonen. Ik gebruik apostrof omdat geen van beide beweringen waar zijn. Ik kan mijn baan elk moment opzeggen en waar dan ook heen verhuizen. Niets houdt me tegen, behalve het bewustzijn dat ik een leven zonder hem ‘‘heb’’.

Liefs,

Sugar Advisor

 

Je bent altijd welkom om Oliwia een e-mail sturen naar sugaradvisor@sugardaters.com of stuur een bericht naar @SugarAdvisor op Facebook.

Geef Sugar Advisor – Facebook een LIKE en vergeet niet om ons te volgen op InstagramFacebookTumblr!