Sugar Advisor: Ik ben een Goal Digger

 Ik ben een Goal Digger..

Oliwia-new-banner

Wat doe ik als er geen SugarDaddy in beeld is? Shocker, ik werk als schoonmaakster. In een pauze van de luxe levensstijl ga ik terug naar het normale leven als werknemer. Ik vind het helemaal niet erg, want ik hou van diversiteit. Geen baan is te bescheiden en ik denk zelfs dat het een helende werking heeft.  Elke SugarBabe zou van tijd tot tijd een koude douche moeten ervaren. Overweeg hoeveel glutenvrij brood bijvoorbeeld eigenlijk wel niet kost. Terugkomen naar je innerlijke zelf is belangrijk, wie ben ik als ik mezelf laat vertegenwoordigen door een rijke man naast me?

Denk aan waar je vandaan komt en waarom je voor dit soort levensstijl hebt gekozen. Waardeer de voordelen en wees natuurlijk dankbaar voor deze unieke reis. Misschien ben je geboren met een mooi gezicht en weet je hoe je voor je lichaam moet zorgen maar beheer je hersenen op dezelfde manier. Gooi jezelf niet in een afgrond van materialisme anders kun je er nooit meer aan ontsnappen. Deze manier van leven kan een leerervaring zijn of een verschrikkelijke verslaving worden. Alhoewel, begrijp me niet verkeerd want er zijn ook gelukkige eindes voor SugarBabes.

Fantastische bruiloften en niet zo geweldige huwelijken. Je wilt niet eindigen zoals Jocelyn Wildenstein of eigenlijk misschien toch wel… Voor haar was het de ene naar de andere plastische chirurgie. Waarom? Ze kwam erachter dat haar SugarDaddy echtgenoot vreemdging met een 19-jarige Russische model. Jocelyn Weldenstein won de echtscheidingszaak en incasseerde 2,5 miljard dollar, goed gespeeld. Soms loont het (letterlijk) om in de vreselijke relatie te blijven.

Het maakt niet uit of je net aan het avontuur begint of dat je al een getrainde SugarBabe bent. Vergeet dan nooit dat je een verdomd goed hoofd op je schouders moet hebben.

Ik heb twee kwaliteiten waar ze dol op zijn: Oost-Europese afkomst (arme deel) en ik ben roodharig. De mannen houden van sproetjes, je kent het stereotype van de opvliegende roodharige vrouwen. Waarom Slavische meisjes? Onschuld en vastberadenheid en een ongelofelijk verlangen naar een beter leven. Een diploma is niet meer nodig, leren is wat je doet nadat je van school bent gegaan en tegenwoordig heb je connecties nodig of de juiste persoonlijkheid om indruk te maken op de juiste mensen. SugarDating is een combinatie van beide. Hij deelt zijn netwerk met jou en jij verwent hem.

Je kunt elke dag opstaan en vechten net zoals Masala Yousafzai, zij is over de hele wereld een populaire en bekende figuur geworden. De toegewijde jonge vrouw pleit al sinds een paar jaar voor vrouwen en rechten op onderwijs. Malala kreeg voor haar harde werk en inspanningen de Nobelprijs voor de Vredesprijs, indrukwekkend toch?

Er zijn veel paden die naar jouw eigen bestemming leiden en het is van cruciaal belang dat je daar komt en hopelijk ook alle andere hardwerkende dames van over de hele wereld.

Liefs,

Sugar Advisor

Je bent altijd welkom om Oliwia een e-mail sturen naar sugaradvisor@sugardaters.com of stuur een bericht naar @SugarAdvisor op Facebook.

Geef Sugar Advisor – Facebook een LIKE en vergeet niet om ons te volgen op InstagramFacebookTumblr!