Sugar Advisor: Sugar Lover

Sugar Lover

Oliwia-new-banner

Er zijn verschillende soorten ‘Sugar Dating’ en het hebben van een SugarBaby terwijl de SugarDaddy getrouwd is, is niets nieuws. Als Sugarbaby ben je dus wel vaker ‘het derde wiel’, jij bent de vrouw die zijn diepe verlangens vervuld, een vrouw die hem emotioneel en seksueel bevredigt. Jij biedt hem iets dat zijn vrouw niet kan geven, volledige aandacht en geen gezeur. Jij bent altijd dankbaar, tevreden, en je neemt niets als vanzelfsprekend. Je bent zijn ontsnapping uit zijn werkelijkheid.

Wees je ervan bewust dat jij zijn gehuwde, saaie leven diversifieert. Veel vrouwen zien zichzelf als een ‘SugarBaby Lover’, het is de enige manier waarop sommige van hen kunnen SugarDaten. Er is geen emotionele betrokkenheid maar puur plezier en vrijheid. De SugarDaddy zal dus nooit echt verliefd worden omdat hij al langdurige relatie heeft en jij bent zijn fling, zijn muze. Zijn thuis is met zijn vrouw en misschien ook kinderen voor een normaal leventje, maar met jou aan zijn zij kan hij experimenteren en zijn ei kwijt.

Sommige mensen beschouwen het als bedrog en overspel. Natuurlijk is het geheimhouden van seksuele relaties niet het beste idee. Gebrek aan eerlijkheid jegens een vrouw of een partner kan zorgen voor een echtscheiding of je hele familie kan uit elkaar vallen. Maar soms is eerlijkheid toch het best en in veel gevallen begrijpt zijn vrouw of partner het verlangen naar meer.

Vraag niks van hem waarvan je weet dat hij het je toch niet zal geven, word niet verliefd, wees bewust en voorzichtig. Geef nooit jezelf de schuld ‘’Hoe kan ik dit een andere vrouw hebben aangedaan?’’. Hij is een volwassen vent die verantwoordelijk is voor zijn beslissingen. Probeer hem niet te overtuigen om zijn vrouw te verlaten, hij zal niet voor jouw kiezen want jij bent in zijn leven ‘’voor een moment’’. Het zijn van een SugarBaby is een populaire optie voor luxe dates, financieel support, mooie reizen maar het is vaak voor een kort termijn. Mannen zijn vaak lafaards; ze verlaten hun vrouw niet. De vrouw is een bepalende factor voor zijn sociale status. Er zijn samenlevingen waarin een man veel vrouwen kan hebben en samen kinderen kunnen grootbrengen maar er zijn ook landen waar zoiets ondenkbaar is.

Elkaar zien hangt vaak van zijn agenda af. Laat hem beslissen over de locatie, tijd en hoe vaak. Stel echter wel samen regels op zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Praat over jouw verwachtingen en zorg voor discretie, het zijn dingen waar hij ook zeker om geeft. Zelfs als je de relatie op een niet zo’n prettige manier eindigt, denk dan niet aan wraak. Je maakt beide misbruik van de relatie dus wraak plannen zoals het vertellen van zijn vrouw of hem chanteren is dus niet fair. Word alleen een Sugarbaby Lover als je het aan kunt en laat je eigenwaarde niet aantasten.

Liefs,

Sugar Advisor

Je bent altijd welkom om Oliwia een e-mail sturen naar sugaradvisor@sugardaters.com of stuur een bericht naar @SugarAdvisor op Facebook.

Meer SugarDating tips? Geef Sugar Advisor – Facebook een LIKE en vergeet niet om ons te volgen op InstagramFacebook and YouTube!

Disclaimer: De meningen en argumenten van onze auteurs zijn die van de auteurs en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de meningen en argumenten van SugarDaters®.