Sugar Advisor: Hoe Maak Je Het Uit Met Je SugarDaddy?

Hoe Maak Je Het Uit Met Je SugarDaddy?

Oliwia-new-banner

Voordat je deze blogpost leest bekijk dan eerst Oliwia’s allereerste Q&A op YouTube waarin ze jouw vragen beantwoord!

Soms kom je in een periode van je relatie waar je de keus moet maken om de relatie te verbreken. Er kunnen vele redenen zijn waarom je de relatie met je weldoener niet wilt voortzetten. Het is natuurlijk mogelijk dat de relatie je
geen emotionele of financiële tevredenheid geeft. Misschien is de chemie er niet meer en heb je geen gevoelens meer voor hem of haar. Misschien werd hij/zij te bezitterig, jaloers, of misschien had je andere verwachtingen.

Uit elkaar gaan hoeft niet onaangenaam te zijn; integendeel, het is vaak het begin van iets nieuws. Let wel op dat je geen onnodige ruzie gaat maken maar ga als ‘vrienden’ uit elkaar. Je weet namelijk nooit wanneer de relatie in de toekomst van pas kan komen, vooral met een rijke man of vrouw. Als jij denkt dat de relatie ten einde loopt dan merkt hij dat waarschijnlijk ook. Maak hem
vanaf het begin duidelijk dat het een open relatie is met ‘no strings attached’. Uit elkaar gaan zal daardoor eenvoudiger worden omdat de relatie niet te veel emoties heeft vereist.

1. Eerlijkheid duurt het langst. Eindig de relatie altijd met een eerlijk gesprek, leg normaal en rustig uit waarom je niet verder kunt gaan met de relatie. Wees kalm en zelfverzekerd. Je hoeft hem niet opzettelijk pijn te
doen. Leg hem uit dat je beide ‘’andere verwachtingen’’ hebt of dat je behoefte hebt om ‘’op jezelf te focussen’’.

2. Verwijder hem niet uit je leven. Houd af en toe contact op Facebook of WhatsApp. Laat hem weten dat hij een belangrijk persoon voor je was en niet alleen een geldautomaat.

3. Geef hem complimentjes en laat hem weten dat de relatie iets uitzonderlijks was en dat je dankbaar bent voor alles dat jullie samen hebben mogen mee maken.

4. Doe het altijd persoonlijk! Nooit per e-mail of sms. Toon klasse en respect voor de andere persoon. Niemand houdt van afwijzing dus je weet niet wat zijn/haar reactie zal zijn. Spreek daarom af op een openbare plek, op deze manier voorkom je agressief gedrag van zijn kant.

5. Ghosting is een vreselijke gewoonte. Het laat zien hoe onvolwassen en onwetend je bent. Het is 2018 en sociale media maakt het onmogelijk om volledig te verdwijnen. Iemand die echt in contact wilt komen zal altijd een manier vinden om in contact te komen. Sta bij uw beslissing en heb geen plotselinge spijt. Concentreer op je toekomst, die je hopelijk van tevoren al had gepland.

Denk altijd aan je eigen toekomst, plan deze al voordat de relatie eindigt. Zorg ervoor dat je financieel sterk staat zo dat je niet in de relatie blijft om deze reden of weer terugvalt in de relatie.

Einde van mijn relaties waren niet altijd zo gemakkelijk. Vaak eindigde ze in ruzie en in het verbreken van contact. Ik besefte dat het een grote fout was toen ik een hoop waardevolle mensen in mijn leven daarmee verloor. Ik heb geleerd anderen te respecteren, zelfs als onze paden uiteenlopen. Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen en geef jezelf of andere nooit de schuld. Je hebt waarschijnlijk veel van deze persoon geleerd en geprofiteerd van de relatie. Het is tijd om verder te gaan en nieuwe relaties te vinden.  

”All the world’s a stage,

And all the men and women merely players;

They have their exits and their entrances.”

Liefs,

Sugar Advisor

Je bent altijd welkom om Oliwia een e-mail sturen naar sugaradvisor@sugardaters.com of stuur een bericht naar @SugarAdvisor op Facebook.

Meer SugarDating tips? Geef Sugar Advisor – Facebook een LIKE en vergeet niet om ons te volgen op InstagramFacebook and YouTube!

Disclaimer: De meningen en argumenten van onze auteurs zijn die van de auteurs en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de meningen en argumenten van SugarDaters®.