Sugar Advisor: Hoe spot je een SugarDaddy in de echte wereld?

Hoe spot je een SugarDaddy in de echte wereld?

Oliwia-new-banner

Radar voor Sugar Daddies? Die heb ik zeker. Hoe kun je een rijke man in het echte leven herkennen? Het is eigenlijk heel gemakkelijk. Zijn kleding, gedrag en locatie zijn, zijn sociale status. Een op maat gemaakte pak is zeker iets wat weggeeft dat hij een potentiële Sugar Daddy is. Een expert op het gebied van wijnen en ‘’must see’’ locaties. Meestal past zijn auto bij zijn persoonlijkheid, een BMW een echte vrouwen magneet en vaak in het bezit van een rijke ‘douchebag’. Een man met een Mercedes S-Klasse is vaak een oude workaholic en een meer atletische Daddy is vaak de eigenaar van een Range Rover, een de type man met een knappe kop die naar succes smacht.

Er zijn ook mannen die minder makkelijk te herkennen zijn. Hij mengt zich gemakkelijker met de mensen om zich heen, jonger, slordig gekleed en verward. Op het eerste gezicht lijkt het erop of hij niks om fashion geeft, waarom draagt hij anders vieze Gucci sneakers? Onlangs ontmoette ik zo’n onopvallende man. Hij zag er jongensachtig en arm uit, afgeleid en afwezig. Maar ik voelde potentie in hem. Mijn gevoelens werden bevestigd toen ik zijn 200 vierkante meter appartement in het centrum van Kopenhagen betrad. Zijn flat was gevuld met verschillende voorwerpen van hedendaagse kunst. Modderige Balenciaga en Gucci sneakers lagen verspreid op de grond. Rijk, geil en bored, Netflix was zijn enige entertainment. Hij hoeft niet te pronken, luxe zit in zijn bloed en het kon hem vrij weinig schelen. Geloof mij nou maar, ik wilde meteen zijn vrouw worden, het lukte me echter niet om deze Casanova te verleiden.

Waar kun je een potentiële SugarDaddy ontmoeten? Liefdadigheidsevenementen, chique bars, hotels of golfbanen. Ga erheen als een vrijwilliger of als een uitzendkracht. Als je een potentieel doelwit ziet, wees dan flirterig en zelfverzekerd. Je bent lust voor het oog, je hebt hersenen en ambities. Wees authentiek en creatief als je besluit om de eerste stap te zetten. Wees moedig, maak een praatje en toon interesse. Meestal zijn rijke SugarDaddies aan het begin terughoudend en laten ze niet meteen affectie zien. Terwijl het gesprek doorgaat kun je observeren van zijn intenties en voorkeuren zijn.

Concentreer jezelf op het gesprek om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Als hij weet wat SugarDating is probeer er dan achter te komen of jullie dezelfde verwachtingen hebben. Maar, als hij niks van de Sugar wereld af weet, omschrijf hem dan je dromen, plannen en doelen zonder wanhopig te klinken. Als jij zijn aandacht hebt zal hij de connectie tussen jullie willen ontwikkelen. Vanaf af daar weet je vast zelf wel wat te doen..

Ook netwerken is super belangrijk. Waar zijn je vrienden voor? Hoe meer mensen je leert kennen hoe groter je kans is om een rijke man met SugarDaddy potenties te leren kennen.

Hoewel het vinden van een rijke man in het dagelijkse leven een uitdaging kan zijn, kun je met zelfvertrouwen, een passende outfit en een positieve houding wonderen verrichten.

Liefs,

Sugar Advisor

Je bent altijd welkom om Oliwia een e-mail sturen naar sugaradvisor@sugardaters.com of stuur een bericht naar @SugarAdvisor op Facebook.

Meer SugarDating tips? Geef Sugar Advisor – Facebook een LIKE en vergeet niet om ons te volgen op InstagramFacebook and YouTube!

Disclaimer: De meningen en argumenten van onze auteurs zijn die van de auteurs en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de meningen en argumenten van SugarDaters®.