Sugar Advisor: Relatie Hygiene, Een Leven Met Meerdere Bed Partners

Relatie Hygiene, Een Leven Met Meerdere Bed Partners.

Oliwia-new-banner

Waarom is het belangrijk om voor lichaam en geest te zorgen als een Sugar Baby?

Om je zelfrespect te behouden moet je ervan bewust zijn dat jouw keuzes je toekomst zullen beïnvloeden. Elke nieuwe partner, reis of ervaring vormt jou als persoon en jouw seksualiteit.

Elke ervaring heeft een positieve of een negatieve effect op je geest. Ik heb het over interessante partners met wie je een diepere relatie hebt maar waarmee seks verschrikkelijk pijnlijk of saai kan zijn. Hoe vaak heb je je als Prima Donna voorgedaan terwijl je eigen dacht: ‘’Wanneer komt hij nou klaar?’’

Als jij, je lichaam respecteert dan ga je niet zo’n relatie aan. Geef jezelf niet weg voor geld, reizen of het ontmoeten van andere ‘rijke’ mannen. Ik heb het zelfde meerdere keren meegemaakt en heb er uiteindelijk gewoon een emotionele kater van gekregen. Ik deed het om geld te verdienen maar dat gaf mij uiteindelijk niet de vervulling die ik wilde. Vreemd genoeg waren zulke sekspartners goede vrienden, mensen met een goed hart en een positieve houding. Daarom is chemie en verlangen tussen mensen een prioriteit. Zorg voor je geest en op keuzes die je heden positief beïnvloeden. Focusseer niet je hele leven en elke dag op SugarDating, het moet plezier, amusement en verwennerij brengen, maar zeker geen stress of emotionele instabiliteit.

Hoe zorg je voor je lichaam? Naast de dagelijkse strijd tegen rimpels, cellulitis en puistjes, focus je op goede vibes. Ik kan een miljoen dingen op noemen voor een ‘betere gezondheid’. Gezonde voeding, training en het vermijden van alles met gluten domineert de social media. Ik heb verschillende manieren om de harmonie in mijn lichaam te houden. Ik leg vaak mijn telefoon even weg en haal diep adem. Ik ben altijd zo druk en vergeet dan om een stapje terug te nemen en even adem te halen. Zodra het zonnetje schijnt ga ik er even in zitten om wat vitamine D op te vangen. Natuurlijk niet lang genoeg om rimpels te creëren.

Slaap maakt veel ruimte in je hoofd. Sugar Daddies houden nou eenmaal van een uitgerust en enthousiaste SugarBabe. Wat doe je met al die rijke mannen die je maar blijven verwennen? Deze levensstijl is niet eenvoudig want het kan als snel verslavend zijn, dus wees voorzichtig en prioriteer. Stel jezelf deze drie vragen:

1. Welke partner biedt mij de meeste voordelen

2. Met voel ik mij het meest op mijn gemak?

3. Om wie geef ik het meest?

Het is mogelijk dat elk SugarDaddy iets positiefs in je leven brengt. Laat geen van hen een gebrek aan aandacht voelen. Behandel ze op dezelfde manier zoals ze jou behandelen. Toon respect, interesse en aanbidding. Maak een soort van actieplan om iedereen seksueel en mentaal tevreden te stellen, maar vergeet jezelf niet! Alle connecties moeten gezond zijn; je hebt geen tijd en energie voor giftige relaties. De keus is ook aan jou of je al je Sugar Daddies over elkaar verteld. Houd er echter rekening mee dat sommigen misschien op een negatieve manier kunnen reageren, omdat mannen het niet leuk vinden om vrouwen te delen. Ze willen ze bezitten. De beste manier is om subtiel aan te geven of een open relatie een optie is. Als je voelt dat hij het daar absoluut niet mee eens is, denk dan goed na wat belangrijker voor jou zelf is: deze persoon of meerdere Sugar Daddies?

Liefs,

Sugar Advisor

Je bent altijd welkom om Oliwia een e-mail sturen naar sugaradvisor@sugardaters.com of stuur een bericht naar @SugarAdvisor op Facebook.

Meer SugarDating tips? Geef Sugar Advisor – Facebook een LIKE en vergeet niet om ons te volgen op InstagramFacebook and YouTube!

Disclaimer: De meningen en argumenten van onze auteurs zijn die van de auteurs en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de meningen en argumenten van SugarDaters®.