Het jaar van interactie en een nieuwe enquête

Het jaar van interactie en een nieuwe enquête

Lijkt deze situatie u bekend? Als u een Sugar Daddy bent, staat u misschien op het punt om uw hoop op een Sugar Baby van uw dromen op te geven. Waarom? Omdat u tonnen berichten stuurt en in ruil stilte of soms zelfs een prijslijst ontvangt. Wij begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn en staan klaar om u te helpen dat te veranderen. Denk er zo over na: de kwaliteit van de Sugar Daters-gemeenschap hangt af van ons allemaal. Dus rapporteer de gebruikers die hun diensten aanbieden of die onze regels overtreden. Zorg er bovendien voor dat u het meeste uit uw abonnement haalt door interessante en zinvolle gesprekken te beginnen. Jongere mensen kunnen verwend worden door aandacht en gemakkelijk afgeleid worden. Dus het is aan u om uw eerste boodschap te laten onderscheiden van de rest.

Als je een Sugar Baby bent, open je je berichten en zie je je inbox vol met “What’s Ups” of erger nog, ze bieden je meteen geld voor een ontmoeting. Het zou kunnen voelen dat er geen manier is om dat te veranderen en je negeert ze gewoon. Uiteindelijk word je moe van het reageren op zinloze berichten en begin je te denken dat misschien een echte Sugar Daddy gewoon moeilijk te vinden is.

We zeggen niet dat het eenvoudig is – maar het is zeker mogelijk. Wat kun je doen om je kansen te verbeteren? Eerst en vooral, negeer niet degenen die om je prijs per uur vragen of anderszins respectloos zijn. Laat je horen en meld ze aan ons. Op deze manier kunnen wij samen een verandering maken en sugarters.nl vrij maken van zulke respectloze individuele zodat het makkelijker wordt om iemand te vinden die oprecht en serieus is over Sugardating.

Ten tweede, probeer te reageren op alle berichten die u ontvangt en om respectvol te zijn. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat je ranking hoog blijft en je profiel trekt uiteindelijk de juiste persoon aan. Soms weten mensen niet meteen hoe ze zich moeten gedragen – dit betekent niet dat ze niets interessants te bieden hebben. Dus probeer ze een kans te geven! Tot slot, wordt zelf een gespreksstarter en neem de volledige controle over met wie je praat.

We vragen u vriendelijk om ons te helpen door onze nieuwe enquête in te vullen. Deze gaat over de melding-functie op SugarDaters. Als iemand je lastigvalt of respectloos is, laat het ons dan weten. We gaan niet uw berichten door of onze leden stalken. Daarom is uw feedback zo belangrijk voor ons.

Report Function NL

 

Laten we 2019 een jaar van interactie maken. Alleen als u respectvol communiceert, kunt u de juiste persoon vinden. Geef niet op – hij of zij is misschien maar een vriendelijk berichtje van uw vandaan.

4 thoughts on “Het jaar van interactie en een nieuwe enquête”

 1. TwinkleToess says:

  This is very nice to read! And helpful!

  1. soraya1 says:

   We’re very glad to hear!

 2. Anastaciaxld says:

  Good

 3. Nova99 says:

  👌🏻

Comments are closed.