Sugar&Spice: 5 redenen waarom een jong vriendje zuigt. Zelfs als hij rijk is.

banner-sugarnspice-768x264

Hoi, hoe gaat het? Ik ben je nieuwe go-to SugarDaters-Blogger en dit is mijn aller eerste blog als Sugar & Spice. Jippie! Vanwege de onwaarschijnlijke mogelijkheid dat ik ooit een goede carrière heb, zal ik je niet vertellen wie ik ben, tenzij je me echt een heel goed aanbod doet. Mocht dat zo zijn stuur mij dan een e-mail of een leuk berichtje op FB en dan zal ik je mijn PayPal-gegevens doorgeven, alvast bedankt. Of anders hoop ik dat mijn verborgen identiteit er ons niet van weerhoud om beste vrienden te worden. Nou, pak er een glas wijn bij en laten we zonder verder na te denken in het onderwerp van deze week duiken: 5 redenen waarom je jonge vriend zuigt. Zelfs als hij rijk is.

  1. Hij is niet klaar voor echte toewijding. Met toewijding bedoel ik niet alleen dat hij zegt: ‘’ Schat laten we samen gaan wonen’’. Je wordt helemaal gelukkig en in 2 weken blijkt dat hij gewoon de huur wilde delen en dat jij al het schoonmaakwerk doet.
  2. Hij heeft niet geleerd hoe waardevol de tijd is. Dat zal pijnlijk duidelijk worden in elke dag die hij doorbrengt met het spelen van Fortnite en het drinken van biertjes met zijn jongens. Dat klopt, zijn jongens.
  3. Hij zal waarschijnlijk iemand van jouw leeftijd in 8 jaar vinden. Laten we voor een moment even echt zijn. Wat je nu te bieden hebt, heeft iemand anders over 8 jaar van jouw leeftijd ook. Natuurlijk ben je slim, charismatisch, uniek enzo. Maar geloof je nu echt dat die exen met kinderen, 2 banen niet zo waren in hun jongere jaren? Dacht ik al. Dus als je ooit te serieus wordt wil je zijn tweede vrouw zijn en nooit zijn eerste.
  4. Hij is nog steeds een moederskindje en zij zal je waarschijnlijk niet mogen. Of je type nu een veganistische hipster is of een alfa die in de sportschool woont, de kans is groot dat zijn moeder hem nog steeds als haar kleine jongen ziet en zorgt voor zijn tandartsafspraken. Jouw vriendje is waarschijnlijk de belangrijkste man in haar leven, omdat haar man een tijdje geleden waarschijnlijk koude voeten kreeg. Vooral als ze zich in de situatie van de eerste vrouw bevond (zie punt 3). Dus maak je klaar om voor zijn aandacht te vechten terwijl je stikt in gluten tijdens onaangename familie etentjes.
  5. Vergeleken met zijn vader, staat hij waarschijnlijk wel open voor zijn emoties en zijn innerlijke ware zeurige zelf. Er is zelfs wetenschappelijk bewijs om dat te ondersteunen. Dat betekent in feite dat je aan het eind van de dag degene bent die zijn haar streelt wanneer hij een van zijn momenten heeft en 24/7 gratis emotionele ondersteuning biedt. Voor het geval dat hij een van zijn totaal ernstige crisis krijgt, snap je? Wie wilt dat verdomme verdragen? Ik zeker niet!

Als je op dit moment denkt dat deze blog vol zit met alleen maar mijn slechte ervaringen dan geef ik toe dat je helemaal gelijk hebt. Maar voordat je de relevantie van mijn punten verwerpt, moet je bedenken dat ik meer dan een paar adolescente personen een eerlijke kans heb gegeven. Wij, jongeren, zijn niet zo uniek als het gaat om daten. Maar we groeien allemaal met de tijd mee.

Als je meer wilt weten over mij of als je nog vragen hebt, kun je hier een reactie achterlaten, een e-mail sturen naar sugarandspice@sugardaters.com of dm me op SugarDaters Blog Facebook-pagina. Ik beloof dat ik niet bijt. En volg natuurlijk Sugardaters op Facebook en Instagram.

Disclaimer: De opvattingen en meningen van onze bijdragende auteurs zijn die van de auteurs en weerspiegelen of vertegenwoordigen niet noodzakelijk de opvattingen en meningen van SugarDaters®.