Mannen Gids Voor Valentijnsdag

Mannen gids voor Valentijnsdag

Voor Valentijnsdag heeft het creatieve team achter SugarDaters® een animatie gecreëerd. Deze laat zien hoe de samenleving denkt over wat er wordt verwacht in een relatie. Het is een sarcastische benadering over hoe je indruk maakt op vrouwen en wat zij verwachten van een relatie.

Deze animatie is gericht op oppervlakkige relatie ‘’experts’’, overdreven dominante alpha males internetgoeroes en iedereen die gelooft dat de enige manier om aandacht van aantrekkelijke vrouwen te winnen, is in principe om haar leuke en dure dingen te kopen.

Dat is waar de teleurstelling van de man vandaan komt. Hij probeert een meid te versieren maar niet met de juiste dingen.


Disclaimer: deze video bevat een aantal behoorlijk sarcastische humor. Het is gemaakt om je aan het lachen te krijgen en niet om iemand te beledigen!