SugarDating en Geld, kunnen ze worden gecombineerd?

In tegenstelling tot wat veel SugarDaddies misschien denken, zijn er gevallen waarin geld tegen de belangen van een SugarDaddy kunnen tegenwerken.

“Waarom is hij zo speciaal voor mij om te besluiten om bij hem te blijven?” Is een vraag die elke vrouw graag stelt en niet alleen in SugarDating, maar ook in elke andere vormen van relaties.

Aan de ene kant wilt een SugarBabe graag geprezen worden, ze wilt zich als de mooiste vrouw ter wereld en in het middelpunt van de belangstelling staat. Aan de andere kant (wat veel SugarDaddies niet geloven), houdt ze er ook van om uitgedaagd te worden, in de zin van dat ze redenen moet vinden om zichzelf te overtuigen om bij jou te zijn.

In het gezelschap zijn van andere vrouwen is voor haar natuurlijk een van de dingen die je kunt doen om haar nieuwsgierigheid te wekken en haar interesse in jou te vergroten. Maar als je haar niet laat weten dat je bereid bent geld aan haar uit te geven (of zelf helemaal niet over geld te praten), kan ook dit een test zijn om te zien of ze echte aantrekkingskracht heeft voor jou.

Ik kan me twee momenten herinneren met SugarBabes van SugarDaters, die ik in het verleden een tijdje heb gedatet. Tijdens de dates koos ik ervoor om zelf niet over geld te praten om te zien hoever ik haar kon benaderen zonder geld aan te bieden. Na twee weken van het uitwisselen van sms’jes en telefoongesprekken slaagde ik erin om met ze uit eten te gaan en de nacht met ze door te brengen zonder ook maar over geld te praten. Toen besefte ik al snel dat deze SugarBabes in de eerste instantie geen geld nodig hadden.

Als de SugarBabe in de fase niets zegt over geld, zou ze het ze op prijs stellen als je je als een heer gedraagt en cadeautjes aanbiedt om haar te bedanken voor haar gezelschap. Ze is natuurlijk niet verplicht om de cadeaus te accepteren, maar je zult een goed gevoel over jezelf hebben en je de kans op nog een date is zeker nog groter. Houd in gedachten dat als ze geen cadeautjes wilt dat je dat dan niet doet maar dit is zeer onwaarschijnlijk!

Ik raad iedere beginnende SugarDaddy ten zeerste aan om hun tijd te nemen om gesprekken aan te gaan en haar probeert beter te leren kennen vóór dat je met haar op date gaat.

Tijdens deze ‘pre-meeting’ periode houdt dan de volgende vragen in gedacht: waarom is ze op de site? Werkt ze? Woont ze bij haar ouders, met andere of op zichzelf? Wat zijn haar behoeften op dagelijkse en maandelijkse basis?

SucreBen is lid van SugarDaters

Voor algemene vragen of om een vraag te stellen aan Ask SugarDaters® stuur dan een e-mail naar kelly@sugardaters.com

Volg SugarDaters op Facebook en Instagram

Disclaimer: De meningen en argumenten van onze auteurs zijn die van de auteurs. Deze vertegenwoordigen niet noodzakelijk de meningen en argumenten van SugarDaters®.