AdapterStar: Sugar Dating is Niet Alleen Sugar Dating: Iedereen is Anders

Rond Pasen kon ik mijn eerstejaars jubileum vieren na het uitproberen van SugarDating voor de allereerste keer. Om eerlijk te zijn, toen ik begon had ik lage verwachtingen…

Het begon als iets voor de lol, zonder de verwachtingen om door te gaan. Maar ik besefte echter al snel dat SugarDating niet is zoals de media het beschrijft. Wat ik al snel ontdekte, was dat SugarDating niet slechts één ding is. Ik ben me gaan realiseren dat er echt twee assen zijn waarop mensen zich bevinden:

Eén as is: ‘’Ik heb echt suiker nodig’’ vs. ‘’Ik wil geen suiker’’ & Eén as is: ‘’Ik wil plezier’’ vs. ‘’Ik wil iets serieus’’

Ik denk dat veel mensen de verkeerde indruk krijgen door alleen maar te kijken naar het ‘ik heb echt suiker nodig’ + ‘Ik wil plezier’ in de Sugar Dating wereld. Ik heb absoluut niks tegen mensen die deze combinatie willen, het is alleen een enorme afschrikking voor mij, dus vermijd ik het.

Iedereen wilt wat anders

Maar vele mensen met wie ik heb gesproken willen dit juist niet. Sommige willen gewoon een volwassen man, sommige willen hun seksuele fetisj uit proberen en sommige willen gewoon nieuwe schoenen terwijl ze ook plezier hebben. Je kunt dus niet iedereen in dezelfde categorie plaatsen.

Na alle 4 de opties geprobeerd te hebben, ben ik me gaan realiseren dat ik persoonlijk veel meer voor de kant van ‘’ik wil geen suiker’’ in de combinatie met een mix van serieus en plezier ben. Ik haat ‘’one-night-stands’’, maar ik ben niet van plan om morgen al een serieuze monogame relatie aan te gaan.

Het mooie aan SugarDating is dat het een gemeenschap is van zeer onbevooroordeelde, no-bullshit, open en eerlijke mensen, die het gemakkelijk maken om verwachtingen te evenaren. Ik heb zoveel berichten gehad die eindigen op: ‘’Ik heb echt respect voor wat je zoekt, maar dat is gewoon niet waar ik op dit moment klaar voor ben’’.

Voor mij betekende dit dat telkens als ik begin te communiceren met een nieuwe persoon, we op gelijke voorwaarden beginnen. We hebben dezelfde verwachtingen. We zijn het er allemaal over eens waar we naar op zoek zijn en er zijn dus geen verrassingen.

Beter dan zoiets als Tinder

Dit is een beter dan zoiets als Tinder, waar mannen waarschijnlijk doen zich iets serieuzer voordoen dan dat ze zijn en vrouwen doen waarschijnlijk net alsof ze zich niet te druk maken over baby’s dan ze eigenlijk in het echt zijn.

Ik heb echt een aantal fantastische mensen ontmoet via SugarDaters. Ik ben nu al 4 maanden met een meisje aan het daten, zonder ‘suiker’ en het is een ‘normale’ relatie. Het belangrijkste verschil is dat er een leeftijdsverschil is in combinatie met eerlijkheid en waar de verwachtingen hetzelfde zijn.

Mijn ervaringen zouden anders zijn geweest als ik in een andere situatie had gestaan maar dat is het mooie van SugarDating: iedereen is anders.

AdapterStar is lid van SugarDaters 

Voor algemene vragen of om een vraag te stellen aan Ask SugarDaters® stuur dan een e-mail naar kelly@sugardaters.com 

Volg SugarDaters op Facebook en Instagram

Disclaimer: De meningen en argumenten van onze auteurs zijn die van de auteurs. Deze vertegenwoordigen niet noodzakelijk de meningen en argumenten van SugarDaters®.