De SugarDaters® Advent Kerst Kalender komt eraan!

We willen allereerst graag hartelijk BEDANKT zeggen tegen alle creatieve Sugarbabes die de tijd hebben genomen om een Kerst-foto te uploaden. Jullie hebben het werkelijk een groot success gemaakt! Sugar Babies van verschillende landen zoals Duitsland, Denemarken, Griekenland, Polen, Finland, Roemenië, Rusland en de Ivoorkust hebben hun best gedaan om te laten zien hoe zij hun Sugar Santa zouden verwelkomen! En geloof ons maar, foto’s zeggen véél meer dan woorden…!

De meiden waar geen contact mee is opgenomen door het SugarDaters team zijn helaas niet geselecteerd voor de competitie. Dit kan zijn doordat de foto niet is genomen in een kerst-thema, dat de kwaliteit van de foto te slecht was, dat de foto helaas niet creatief genoeg was of doordat er teveel meiden uit het zelfde land zich hebben opgegeven en de concurrentie daardoor groot was!

De deadline om foto’s te uploaden is verstreken en we zijn er trots op te kunnen mededelen dat elke zondag, van 27 november tot en met 18 december de Sugar Daddies en Sugar Mommies de kans krijgen om de Sugar Babes te bewonderen en op hun favoriete Sugar Baby te stemmen!

Elke Sugar Daddy en Sugar Mama die een account heeft op SugarDaters®, krijgt de mogelijkheid om vijf stemmen uit te brengen. Dit betekend dat elke zondag van Advent, een stem weggeven mag worden en dat de laatste stem mag worden uitgedeeld aan de Sugar Baby die zij het verleidelijkste vinden. Dit kan in de week van 25 tot en met 31 december gebeuren. De laatste stem kan dus worden verzilverd in de laatste week van het jaar om de Sugar Baby die volgens hun echt moet winnen extra te kunnen steunen. In het geval dat een Sugar Mama of Sugar Daddy geen mogelijkheid heeft om in te loggen op hun account op zondag, mag de Sugar Daddy of Sugar Mama de stem later uitbrengen.

Het lot van de winnaar ligt dus in handen van de Sugar Daddies en Sugar Mama’s! Wie oh wie zal Santa’s Sugar Babe 2016 worden en zal een geweldige start maken in 2017 met €3000,- in the pocket!? Wij zijn nu al hartstikke benieuwd!

De winnaar zal op 2 januari officieel worden bekendgemaakt op onze blog! We hopen dat de winnaar een foto of video zal sturen met hoe ze het gewonnen geld zou besteden!