Sugar Daddies & Mama’s opgelet: De eerste kandidaten uit Sugar Babe-Advent Kalender zijn bekend!

Zondag 27 november was de eerste dag van Advent, dit betekend dat in veel verschillende landen dat kinderen, maar in ons geval dus eindelijk ook volwassenen, een klein cadeautje krijgen! Ons eerste Advent cadeau aan jullie is de primeur van de eerste drie kandidaten van onze Santa’s Sugar Babe Kerst Kalender Competitie! Wuhuuw^^

De eerste zondag van Advent is toegewijd aan de mooie Sugar Babes uit Griekenland, Roemenië en Polen! Wie van de drie zal de meeste stemmen krijgen!? Spannend zeg… Jij hebt toch wel gestemd hé?! Hopelijk wint diegene die jou het meeste heeft verleid en haalt ze de Kerst-feelings in je naar boven! (Vergeet niet dat je ook nog in de laatste week van december weer één extra stem kunt uitdelen!)

Zondag zullen weer drie nieuwe bloedmooie meiden bekend gemaakt worden! Vergeet niet om in te loggen op je SugarDaters® account en stem voor de Babe die je gevoelens op hol laat slaan.

Geniet van al het moois!